Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Chemati sa fim diferiti

Dumnezeu ne-a chemat să fim diferiți – diferiți în mod remarcabil.

„Dar omul firesc nu primește lucrurile Duhului lui Dumnezeu, căci, pentru el, sunt o nebunie; și nici nu le poate înțelege, pentru că trebuiesc judecate duhovnicește” (1 Corinteni 2:14).

Acea diferență este exact lucrul de care are nevoie lumea. După cum spune Pavel: „Dacă toți prorocesc, și intră un necredincios sau vreunul fără daruri, el este încredințat de toți, este judecat de toți. Tainele inimii lui sunt descoperite, așa că va cădea cu fața la pământ, și se va închina lui Dumnezeu, și va mărturisi că, în adevăr, Dumnezeu este în mijlocul vostru” (1 Corinteni 14: 24-25).

Cea dintâi însărcinare a noastră este să punem capăt foametei după Cuvântul lui Dumnezeu din mijlocul nostru. O întâlnire cu Cuvântul Lui ne va scăpa de atitudinea „ca de obicei” din viața de creștin. Ne va pune față în față cu uscăciunea, răceala, familiaritatea cu privire la Calea lui Hristos. Și ne va trimite pe genunchi, în rugăciunea care se bazează pe Dumnezeu ca să aducă schimbare.

Rugăciunea schimbă lucrurile! Ne schimbă inimile, familia, biserica, și în esență, lumea noastră. Te rog să te angajezi, alături de mine, la aceste trei lucruri:

Roagă-te pentru ca al Domnului Cuvânt să facă o lucrare în inimile noastre.
Stai pe poziție cu integritate, ca un glas pentru Cuvântul Lui.
Roagă-te ca El să aducă la îndeplinire schimbările pe care numai El le poate face.

Mă rog să îl vedem pe Dumnezeu manifestându-Se așa cum El a făcut-o în atât de multe treziri și mișcări care au transformat culturi întregi. El singur poate opri fluxul răului care este dezlănțuit  — și poate aduce reverența înapoi într-o cultură care și-a pierdut calea. El singur poate trezi biserica, să ne întoarcă pe noi la pocăință și să aducă trezire spirituală în societatea noastră.

Să ne întoarcem la Domnul cu toată inima noastră. Să căutăm fața Lui și să strigăm către ceruri pentru ca să vedem o lucrare nouă și măreață în țara noastră.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.