Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - In acest ultim ceas

Când Petru și ucenicii au văzut ce s-a întâmplat la Cincizecime, Petru s-a ridicat imediat și a declarat: „Ci aceasta este ce a fost spus prin prorocul Ioel… voi turna, în zilele acelea, Duhul Meu” (Faptele Apostolilor 2:16,18). De asemenea, putem să vedem în Scriptură ce face Duhul Sfânt în aceste zile de pe urmă - într-adevăr, în această oră târzie.

Proorocul Maleahi oferă o profeție dublă: în primul rând, el vorbește lumii nefaste, materialiste, seculare, pline de plăcere. Și în al doilea rând, le vorbește celor care-L iubesc și se tem de Domnul.

Maleahi a avertizat popoarele nelegiuite: „Căci iată, vine ziua care va arde ca un cuptor! Toţi cei trufaşi şi toţi cei răi vor fi ca miriştea; ziua care vine îi va arde” (Maleahi 4:1). Dacă a existat vreodată o zi asemenea unui cuptor arzător, când totul din lume este "fierbinte" - economic, social, spiritual - este astăzi. Această mare națiune, încetul cu încetul, Îl îndepărtează pe Dumnezeu din curțile noastre, din școli, din societatea noastră, spunând: „Noi suntem cea mai mare, cea mai puternică și cea mai bogată națiune de pe pământ și am reușit toate acestea pe cont propriu”.

Ce aroganță! Dar sub toată această bravadă există o frică și o tristețe. Chiar și poporul lui Dumnezeu tremură la ceea ce se vede. Cu toate acestea, Maleahi a avut o a doua profeție pentru cei care se tem de Domnul: o biserică învingătoare, un mesaj de bucurie și de speranță. Creștinii vor suferi daune colaterale în apropierea zilei când totul va "arde". Acest lucru nu poate fi schimbat. Dar Dumnezeu a trimis un cuvânt care va ține poporul Lui, în vremurile grele.

Ni se spune că „va răsări Soarele neprihănirii, şi tămăduirea va fi sub aripile Lui” (4: 2). În cel mai întunecat ceas, când lucrurile par fără speranță, Isus va crește printr-o revelație mai mare decât oricând în istorie. Iar lumea va fi martoră mântuirii Lui și a puterii Sale în toată slava ei. Isus Hristos se va ridica și va străluci ca un soare vindecător, mai strălucitor decât în ​​toate generațiile trecute, iar poporul lui Dumnezeu va experimenta un botez proaspăt al Duhului Sfânt - cu semne, minuni și miracole (vezi Faptele apostolilor 4:29-30) .

Încurajați-vă astăzi în Domnul și mulțumiți-I pentru ungerea Sa asupra vieților voastre!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.