Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Apropie-te de El cu incredere

Pentru a fi în stare să-L urmăm pe Duhul Sfânt și să fim sensibili la toate sfaturile Lui, trebuie să avem, întâi de toate, o inimă deschisă, înclinată spre rugăciune, care stă legată de Dumnezeu. Isus este cel mai mare exemplu al nostru în acest aspect.

Nicio altă latură a vieții lui Isus nu strălucește mai mult decât dependența Sa de rugăciune și comuniune cu Tatăl ceresc. Este caracteristica ce a definit slujirea Lui și puterea din spatele a tot ceea ce a spus și a făcut El. Isus S-a rugat în mod constant, cu orice ocazie. El S-a rugat pentru păcătoși, pentru ucenicii Lui, pentru înțelepciune și călăuzire, pentru mâncarea și apa de care avea nevoie — pentru tot. Și de multe ori S-a retras singur la o parte pentru a auzi vocea Duhului, fără distrageri.

Rugăciunea este poarta prin care Duhului Îi permis accesul în inimile și mințile noastre, și orice fel de cerere pentru călăuzire și direcție din partea lui Dumnezeu trebuie să înceapă cu acest simplu act de comunicare.

Când ne rugăm, putem fi complet cinstiți; Isus ne cunoaște inimile, motivațiile, gândurile, păcatele și luptele noastre. El înțelege pe deplin durerea și ispitele noastre: „Căci n-avem un Mare Preot care să n-aibă milă de slăbiciunile noastre, ci unul care în toate lucrurile a fost ispitit ca şi noi, dar fără păcat. Să ne apropiem dar cu deplină încredere de scaunul harului ca să căpătăm îndurare şi să găsim har, pentru ca să fim ajutaţi la vreme de nevoie” (Evrei 4:15-16).

Isus ne înțelege mai bine decât ne înțelegem pe noi înșine. El ne-a creat și a locuit printre noi. El știe prin ce trecem. Și o parte din eficiența noastră pentru Hristos este dată de dorința de a ne deschide inimile și sufletele față de El — să Îi permitem să ia parte la eșecurile și reușitele noastre.

Nicky Cruz, un evanghelist și autor prolific cunoscut la nivel internațional, s-a întors la Hristos Isus de la o viață de violență și crimă după ce s-a întâlnit cu David Wilkerson în orașul New York în anul 1958. Istoria convertirii lui dramatice a fost povestită pentru prima dată în cartea Crucea și Pumnalul de David Wilkerson și mai apoi în propria lui carte bestsellerFugi, băiete, fugi.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.