Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Isus este frumos

„Isus este frumos”. Am o ezitare să folosesc această expresie deoarece este încărcată cu atât de puțină putere pentru a transmite realitatea măreață a slavei Sale. Și nu folosesc cuvântul „frumos” în felul în care îl folosim în mod obișnuit, însemnând, „Nu-i așa că ea este drăguță?” sau „Nu-i așa că este atrăgător?”. Noi nu putem intra în adâncimile frumuseții lui Isus — cât de glorios, măreț, minunat, distinct și unic este El.

Totuși, se cade ca atributele Lui toate să fie repetate mereu și mereu. Isus este plin de bunătate și gingășie, este prețios. El este plin de măreție și splendoare. El este minunat, puternic, grandios, plin de tărie. El este ingenios, înțelept, nemaipomenit. Și El niciodată nu dă greș!

Isus niciodată nu are vreo alunecare, niciodată nu este slab și niciodată nu este doborât, nici chiar un moment. El ne ascultă totdeauna și mijlocește fără încetare pentru noi. El nu ia niciodată nicio pauză în lupta Lui cu Satan pentru noi, El nu încetează să ne iubească, chiar și când noi dăm greș.

Biblia Îl descrie pe Isus în multe feluri în care nu ne va descrie pe noi niciodată. Isaia spune că nu a fost găsit niciun vicleșug în El, însemnând că El nu a avut motivații mincinoase. Nu a predicat pentru a atrage mulțimile și nu a vindecat pentru a impresiona oamenii. De asemenea spune că El a fost ispitit în toate felurile, adică a fost supus fiecărui soi de luptă cu care tu și cu mine ne confruntăm. Însă El este atât frumos, încât chiar și în acele ispite a fost fără păcat. De fapt, El a spus despre Tatăl: „Îmi face plăcere să fac voia Ta”.

Așadar, cum se descrie Isus pe Sine? El spune că este blând și umil. Totuși, felul în care folosește acest cuvânt, „umil”, nu înseamnă că Se înjosea. Înțelesul Lui este mult mai puternic, sugerând că El în mod voit S-a coborât din locul Lui de drept dinn cer pentru a deveni trup de carne. El a pus deoparte domnia Lui din înalt, pentru a lua o formă dependentă de divinitate, în așa fel încât, în calitate de om, El s-a bizuit pe Tatăl Său pentru a-I da putere să facă toate activitățile Lui divine pe pământ. Asta da umilință reală! Cine renunță la puterea pe care a  avut-o odată? Și nimeni nu are genul de putere pe care Isus a avut-o. Ceea ce El a făcut este atât de frumos! 

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.