Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Crescand din putere in putere

David ne dă următoarea instrucțiune: „Celor ce se încred în Tine în fața fiilor oamenilor! Tu îi ascunzi la adăpostul Feței Tale – [în secretul prezenței Tale - KJV- n.tr]” ( Psalmul 31:19-20). Este timpul să ne retragem singuri cu Hristos în cămăruța noastră și să ne vărsăm inimile înaintea Lui.

Când mânia furtunii lovește, vom avea nevoie de propriul nostru izvor de putere. Când suntem în mijlocul furtunii, niciunul dintre noi nu vom putea rezista bazându-ne pe puterea altora. Nu vom putea să apelăm la partenerul nostru, pastorul nostru, prietenul nostru sau chiar la un profet al lui Dumnezeu.

Vedem acest principiu ilustrat în pilda lui Isus despre fecioarele neînțelepte. Când fecioarele au încercat să împrumute ulei de la fecioarele înțelepte, li s-a spus: „Duceți-vă și cumpărați pentru voi înșivă. Noi nu avem destul atât pentru noi cât și pentru voi” (vezi Matei 25:9).

 Auziți ce spune Isus în această pildă? El dă un avertisment tuturor copiilor Săi: „Nimeni altcineva nu are destulă credință pentru a te purta pe tine. Tu trebuie să ai propria sursă de credință și încredere în Mine”.

Acest lucru este extrem de simplu: Ai nevoie de propria sursă de putere. Totuși, nu poți obține aceasta doar prin simpla citire de cărți, ascultarea de predici și/sau casete cu învățătură. Nici nu poți să o capeți doar prin faptul că iei parte la închinarea cu adunarea sau că faci fapte bune. Această putere vine din faptul că tu petreci timp singur cu Domnul în prezența Sa.

Vorbesc acum fiecărui creștin: a venit timpul ca tu să te apropii de Isus. Ai nevoie de prezența Sa mai mult ca oricând!

Psalmistul vorbește despre cei care se înfățișează înaintea Domnului în Sion: „Ei merg din putere în putere” (Psalmul 84:7) - cu alte cuvinte, ne spune: credinciosul care se roagă nu va cădea de oboseală în vremuri grele. El va crește din putere în putere, deoarece se încrede în Dumnezeu.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.