Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - A sta in picioare neclintit

„La întâiul meu răspuns de apărare, nimeni n-a fost cu mine, ci toţi m-au părăsit. Să nu li se ţină în socoteală lucrul acesta! Însă Domnul a stat lângă mine şi m-a întărit...... Domnul mă va izbăvi de orice lucru rău şi mă va mântui, ca să intru în Împărăţia Lui cerească. A Lui să fie slava în vecii vecilor” (2 Timotei 4: 16-18).

Când Pavel folosește cuvântul „însă” din acest pasaj, el vrea să spună, „în ciuda”. El ne spune, „Domnul a stat cu mine și m-a întărit in ciuda vremurilor anevoioase pe care le-am înfruntat”. Pavel știa că dacă se va apropia de Domnul, Hristos îl va onora prin faptul că va sta alături de el.

Apostolul, de fapt, spunea: „Oriunde mă întorceam era necaz și suferință. Cu toate acestea, când alții mă dezamăgesc — când am fost singur și tot ce vedeam erau momente grele — Domnul a venit la mine și a turnat puterea Lui în mine. El m-a izbăvit din temerile mele. Mi-a dat încredințarea că El mă va păzi de orice lucru rău, El va continua să mă țină până voi ajunge în ceruri.

Pavel era plin de exaltare când își vedea copiii spirituali înțelegând ideea de „însă” în viețile lor. An după an, el vedea cum Domnul îi întărea și le dădea putere să stea în picioare neclintiți în mijlocul celor mai dificile perioade.

Preaiubiților, nu puteți obține acest fel de siguranță și putere de altundeva decât în prezența Domnului Însuși. Știm că Pavel era în comuniune continuă cu Hristos prin rugăciune, de aceea știrile rele și încercările nu puteau să îl zguduie. De fiecare dată când Pavel se confrunta cu o altă încercare teribilă, el se refugia în rugăciune, alerga la Isus pentru a-și despovăra inima. 

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.