Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Detronandu-L pe Isus

„Pentru că prin El au fost făcute toate lucrurile care sunt în ceruri şi pe pământ… fie scaune de domnii, fie dregătorii, fie domnii, fie stăpâniri. Toate au fost făcute prin El şi pentru El” (Coloseni 1:16).

„El este Capul trupului, al Bisericii… pentru ca în toate lucrurile să aibă întâietate” (versetul 18).

Dumnezeu Tatăl a întronat pe Hristos ca Rege peste toate națiunile și toată natura și ca Domn peste Biserică. Pavel spune: „Nu contează cum se prezintă lucrurile pe dinafară. Totul poate să pară scăpat de sub control și probabil arată de parcă diavolul a preluat puterea. Dar adevărul este că Dumnezeu a pus toate lucrurile sub picioarele lui Isus. Hristos este încă Rege peste toate”.

Aceste pasaje din Scriptura dovedesc că Dumnezeul cel atotputernic a dat lui Isus Hristos stăpânire asupra tuturor lucrurilor. Totuși peste tot în jurul nostru vedem că societatea și guvernul refuză să recunoască autoritatea și domnia lui Hristos. Îl îndepărtăm pe Dumnezeu din școlile  și tribunalele noastre și Îl ignorăm în crearea legilor.

Cred că respingerea Americii față de domnia lui Hristos este motivul din spatele tuturor acestor vărsări de sânge, violenței, urii rasiale, decadenței morale, abuzului de droguri și chiar răspândirea de boli de transmisie sexuală mortale din societatea noastră. Cei ce ne fac legile, educatorii și mass-media, au făcut din Dumnezeu un subiect despre care nu se vorbește.

Chiar mai rău, Isus este detronat din bisericile din peste tot în țară și din inimile mulțimilor de credincioși. Este de înțeles că oamenii fără Dumnezeu vor să Îl detroneze pe Hristos, dar cât de mult trebuie să întristeze inima lui Dumnezeu să Îl vadă detronat de cei care poartă numele Lui!

Pentru că Dumnezeu a făcut pe Hristos să fie totul pentru Biserică, noi trebuie să nu mai avem altă resursă, referință sau consiliere în afară de Isus. Toată cârmuirea peste Biserică, plus călăuzirea și sfătuirea trebuie să vină de la El: „Domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veșniciilor, Domn al păcii” (Isaia 9 :6).

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.