Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - El este credincios sa izbaveasca

Cu o anumită ocazie Pavel predica în Efes, un oraș care se închina zeiței Diana. Argintarii din Efes făcuseră averi bune vânzând replici la scară mică a zeiței. Dar când Pavel intră în scenă, el a predicat: „Dumnezeul vostru este fals. Există doar un singur Dumnezeu adevărat. Și Fiul Lui a trăit și a murit pentru ca acei care morți în păcat să trăiască”.

Plini de furie, comercianții de argint și-au dat seama că sursa lor de venit era în pericol. Așadar ei au stârnit gloatele să îl prindă pe Pavel, hotărâți să îl omoare (vezi Faptele Apostolilor 19:24 -31).

Pavel era convins că urma să moară și chiar la un pas de moarte, el a mărturisit: „Nu voim să vă lăsăm în necunoștință despre necazul care ne-a lovit în Asia, de care am fost apăsați peste măsură de mult, mai presus de puterile noastre, așa că nici nu mai trăgeam nădejde de viață” (2 Corinteni 1:8). El a adăugat explicând în acest fel: „Ba încă ne spunea gândul că trebuie să murim, pentru ca să ne punem încrederea nu în noi înşine, ci în Dumnezeu care învie morții” (2 Corinteni 1:9).

Spuneți-mi, ați fost vreodată așa de jos precum Pavel, mult dincolo de puterea voastră? Ați fost vreodată dincolo de orice rămășiță de forță, așa de adânc jos încât nici nu mai trăgeați nădejde de viață? Când Pavel a spus: „Nu mai trăgeam nădejde de viață”, el spunea că se afla în fața unei condamnări la moarte: „Noi aveam condamnarea la moarte în noi înșine”.

Dar Dumnezeu a intervenit și l-a eliberat. După ce a experimentat un miracol, Pavel a scris bisericii din Efes: „Am fost înviat din morți. Domnul m-a scos din mormânt. Am privit iadul în față, dar Dumnezeu m-a înviat!”

Pavel a mărturisit, cu alte cuvinte, „Domnul m-a izbăvit de la o moarte grozavă — El continuă să mă izbăvească — și El va fi credincios să mă izbăvească în viitor”.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.