Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Secretul prezentei Sale

Când lumea pare că se clatină, un popor se va înălța, care va ști să-și păstreze puterea prin toate încercările. Aceștia sunt oamenii care se apropie de Domnul în vremuri de criză.

După cum ne spune Scriptura, pentru acești oameni nu va conta dacă luna și stelele vor cădea de pe cer, sau dacă munții se cutremură și se prăbușesc în mare. Ei tot vor avea credință în Domnul să îi izbăvească și nu vor avea încrederea zdruncinată de nimic ce va veni.

În Psalmul 31, David aduce o nouă expresie poporului lui Dumnezeu: „Îi ascunzi la adăpostul Feței Tale – [secretul prezenței Tale- KJV- n.tr]”. David scrie: „O, cât de mare este bunătatea Ta, pe care o păstrezi pentru cei ce se tem de Tine și pe care o arăți celor ce se încred în Tine, în fața fiilor oamenilor! Îi ascunzi la adăpostul Feței Tale de cei ce-i prigonesc, îi ocrotești în cortul Tău de limbile care-i clevetesc” (Psalmul 31:19-20).

David spune ceva foarte profund aici pentru Trupul lui Hristos; el ne zice în esență: „Toată puterea adevărată vine din faptul că ne apropiem de Domnul. Cu adevărat, măsura puterii noaste este proporțională cu apropierea noastră de El”.

Pe scurt, cu cât suntem mai aproape de Isus, cu atât mai puternici vom fi. De fapt, toată puterea de care vom avea vreodată nevoie va veni prin viața noastră personală de rugăciune.

Scriptura spune că, dacă pur și simplu ne apropiem de Hristos, El se va apropia de noi. Și prin apropierea de El, noi vom primi o măsură proaspătă de tărie în fiecare zi. Acesta este „secretul prezenței Lui” la care se referă David în Psalmul 31.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.