Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Revarsarea inimii

Următorul cuvânt, care mi s-a dat din partea Duhului Sfânt este pentru cei care au nevoie de un răspuns la rugăciune, care au nevoie de ajutor în vreme de necaz, care sunt gata și doresc să miște inima lui Dumnezeu după Cuvântul Său.

Apucă strâns această promisiune a noului legământ din Psalmul 46:1: „Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi”.

Expresia „care nu lipsește niciodată” înseamnă totdeauna disponibil, accesibil imediat. Credința trebuie să se odihnească în încredințarea că Duhul lui Dumnezeu rămâne în noi în toate momentele zilei și nopții, în mod continuu. Și pentru că Și-a făcut locuința în noi, El ascultă fiecare gând de rugăciune și strigăt. Putem fi siguri că dacă El ne aude, ne va îndeplini cererile noastre. În adevăr, Duhul Sfânt va muta cerul și pământul pentru orice copil al lui Dumnezeu care își ia timp să își verse inima înaintea Tatălui.

Citește și crede Psalmul 62:5-7. Acesta este rugăciunea lui David care a atins inima lui Dumnezeu. David a zis în esență: „Încrede-te numai în Dumnezeu! Așteaptă ajutorul numai de la El, nu de la o altă sursă.  El singur trebuie să fie purtătorul tău de grijă, singura ta speranță și apărare. Numai El poate să te întărească să mergi mai departe până primești răspuns”.

Acesta este miezul problemei, secretul rugăciunii triumfătoare pe care l-a învățat fiecare sfânt pe tot parcursul istoriei: revărsarea inimii înaintea Domnului. „Popoare, în orice vreme, încredeți-vă în El, vărsați-vă inimile înaintea Lui. Dumnezeu este adăpostul nostru” (Psalmul 62:8). Ana poate fi luată ca exemplu, pentru că ea face acest lucru. Disperată să aibă un copil, ea își „varsă” sufletul înaintea Domnului (vezi 1 Samuel 1:15). Și Scriptura spune: „Fața ei nu mai era mâhnită” (1 Samuel 1:18). 

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.