Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Planul lui Isus pentru vietile noastre

„Voi sunteţi sarea pământului. Dar dacă sarea îşi pierde gustul, prin ce îşi va căpăta iarăşi puterea de a săra? Atunci nu mai este bună la nimic, decât să fie lepădată afară şi călcată în picioare de oameni” (Matei 5:13).

Dacă singura noastră misiune în viață este de a avea o relație profundă și personală cu Isus, vom pierde obiectivul cel mai mare al lui Dumnezeu. Isus ne-a lăsat într-o lume perversă și căzută, având alt scop în minte - a fi lumini într-un loc și o vreme întunecată. S-ar putea să nu dorim să trăim într-o cultură plină de păcat, care se întoarce din ce în ce mai mult împotriva lui Dumnezeu, însă Isus are un plan pentru viața noastră. Motivul pentru care suntem aici chiar acum - motivul pentru care existăm - este pentru gloria Lui ! Suntem aici pentru a fi martorii Lui, pentru a face o diferență, pentru a fi epistolele Sale vii, într-o lume care însetează cu disperare după iubire.

O mare parte a culturii americane a intrat în biserică - inclusiv în căutarea exaltată a fericirii. Ne închinăm și ne comportăm ca și cum Dumnezeu ar exista pentru noi, mai degrabă decât invers. Ascultarea noastră față de Cuvântul Său nu este pentru a câștiga favoarea și binecuvântarea Lui, ci pentru a crește într-o relație de dragoste cu El. Nu trebuie să punem urmărirea satisfacției materiale și carnale înaintea unui Dumnezeu sfânt și iubitor.

Pavel a spus despre unii dintre creștinii din Creta că erau „nesupuşi, flecari şi amăgitori, cărora trebuie să li se astupe gura. Ei buimăcesc familii întregi, învăţând pe oameni, pentru un câştig urât, lucruri pe care nu trebuie să le învețe” (Tit 1: 10-11). În Creta, biserica devenise călăuzită de fire, asemenea culturii, iar Pavel trebuia să se confrunte cu doctrinele false care se ocupau cu firea oamenilor.

Prea adesea astăzi biserica arată mai degrabă ca lumea, în loc să fie diferită de ea. Determinați-vă în inima voastră să căutați fața lui Dumnezeu și să vă lăsați viața să fie transformată de Evanghelie. Sunteți aici pentru un scop dumnezeiesc: să-L auziți pe Tatăl și să ajungeți la alții cu convingerea și puterea Duhului Sfânt. Voi sunteți sarea pământului!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.