Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Eliberat de puterea pacatului

S-au scris multe despre originea păcatului: De unde a venit păcatul? Cum ne-am contaminat cu el? Cum rămâne cu implicarea lui Lucifer într-o revoltă împotriva lui Dumnezeu? Cum a fost transmis păcatul de la Adam la restul rasei umane?

Duhul Sfânt vrea să ne arate cum să procedăm cu răul care este acum prezent în noi, cu natura noastră păcătoasă. Pavel a făcut o descoperire care l-a făcut să se bucure și să spună: „Acum dar nu este nicio osândire pentru cei ce sunt în Hristos Isus, care nu trăiesc după îndemnurile firii pământeşti, ci după îndemnurile Duhului. În adevăr, legea Duhului de viaţă în Hristos Isus m-a izbăvit de legea păcatului şi a morţii”. El vorbește despre noile principii ale vieții în Isus, care au oprit, de fapt, păcatul, eliberându-l o dată pentru totdeauna de puterea sa.

Unul dintre noile principii despre care a vorbit Pavel este că niciun credincios nu mai este sclav al păcatului. Nu avem nicio obligație față de natura noastră (vezi Romani 8:12). Se spune că Abraham Lincoln i-a "eliberat pe sclavi" prin Proclamația de Emancipare emisă la 1 ianuarie 1862. Acest document legal a declarat că sclavia a murit, iar sclavii au fost eliberați!

Ar putea suna prea bine pentru a fi adevărat, dar Hristos i-a eliberat pe toți sclavii din păcat, la Calvar. Toți pot să-și arunce greutatea de păcat, să se îndepărteze de stăpânirea lui Satana și să intre într-o nouă viață de libertate. Biblia spune: "Cine a murit, a fost eliberat de păcat. Acum, dacă am murit împreună cu Hristos, credem că vom trăi împreună cu El" (Romani 6: 7-8). Acest lucru înseamnă că, din moment ce problema sclaviei tale nu mai este o problemă, văzând că Hristos ți-a declarat deja iertarea, acum ești liber să trăiești ca o persoană nouă în Hristos - eliberat.

"De aceea, dacă Fiul vă eliberează, atunci veți fi liberi cu adevărat" (Ioan 8:36). Când Biblia spune că suntem eliberați de păcat, nu mai există niciun argument. Problema nu este negociabilă! Purtați astăzi victoria, știind că sunteți eliberați de păcat și de moarte, datorită lui Hristos.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.