Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - O ramasita puternica

Există vești minunate pentru fiecare creștin care este descurajat de apatia și lipsa de credință din această națiune. Indiferent de cât de rea și de coruptă devine această societate, de cât de mulți creștini fac compromisuri și cad în păcat, Dumnezeu încă are o rămășiță puternică de ucenici sfinți și puși deoparte.

Creștinii pot fi înșelați în gândul lor că Satana câștigă lupta pentru sfinți și că această "cădere" prezisă a atins întregul popor al lui Dumnezeu. Biblia spune că în zilele din urmă mulți vor fi împotrivitori; oamenii vor iubi plăcerile mai mult decât pe Dumnezeu; dragostea multora se va răci; oamenii răi și sufletele vor ajunge din rău în mai rău; Satana va declara război sfinților Celui Prea Înalt.

Este, de asemenea, adevărat că Satana se arată acum ca un leu care răcnește, cu mare mânie, căutând victime să le devoreze. Vrăjmașii lui Dumnezeu încercă cu tot dinadinsul să înșele și să seducă pe fiecare adevărat urmaș al lui Hristos. Dar adevărul este că nu toți oamenii lui Dumnezeu se prăbușesc! Nu toți - iar Duhul Sfânt are cuvânt glorios și încurajator pentru Biserica Sa: Dumnezeu ridică acum o mulțime de sfinți care stau împotriva idolatriei acestei epoci. Ei sunt atât de plini de dragoste pentru Hristos, încât sunt gata și dispuși să fie persecutați pentru credința și devotamentul lor.

Chemarea lui Isus trebuie să fie clar înțeleasă. Pavel i-a spus lui Tit: „Îndemnați pe tineri să fie cumpătați!” (Tit 2:6), iar Petru i-a avertizat pe creștini: „De aceea, încingeţi-vă coapsele minţii voastre, fiți treji!" (1 Petru 1:13a). Fiindcă materialismul ne macină viața noastră spirituală și compromisul ne erodează standardele, creștinii sunt chemați să obțină o serie de lucruri imporante din lucrurile lui Isus. Petru a spus în continuare: „Fiți treji și vigilenți în rugăciunile voastre!” (1 Petru 4:7).

Isus nu vrea să umbli cu o față lungă saulipsit de umor. Dar vrea ca tu să trăiești conștient că vom pleca în curând de pe acest pământ, ca să fim cu El!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.