Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Fugind departe in vreme de criza

Ai vrut vreodată să fugi de toate? Dar unde ai fi mers? Și ce ai fi făcut când ai fi ajuns acolo? S‑ar putea să fiți surprinși dacă ați afla câți creștini buni își păstrează în secret gândul momentului de a fugi de toate. Gândul de a nu avea responsabilități și poveri sună destul de bine...

Hristos a stabilit un scop pentru urmașii Săi - o viață de încredere totală, o credință de copil și o victorie asupra întregii puteri a inamicului - dar mulți se află încă în lupte. Chiar dacă se bucură de pace cu Dumnezeu, ei îndură presiuni familiale, boală, durere și încercări.

Dumnezeu înțelege pe deplin impulsul omului de a fugi în vreme de criză. De aceea, El a oferit Israelului orașe de refugiu, unde oamenii aflați în criză să poată alerga pentru adăpost și protecție. Șase orașe au fost puse deoparte, pentru ca orice israelit care se simțea copleșit sau în pericol să poată "fugi într-unul din aceste orașe pentru a trăi" (Deuteronom 4:42).

În vremuri de necaz, nu există alt loc pentru a alerga, decât la Domnul: "Numele Domnului este un turn tare; cel neprihănit aleargă la el și stă la adăpost" (Proverbe 18:10). Când mulți dintre discipolii lui Isus L-au părăsit, El s-a întors la cei doisprezece și i-a întrebat: "Voi nu vă duceți?" Petru i-a răspuns: "Doamne, la cine să mergem? Tu ai cuvintele vieții veșnice" (Ioan 6:67-68).

Copilul lui Dumnezeu are un loc unde să fugă, când este apăsat de griji. Ascultați strigătul Domnului: "Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă. Luaţi jugul Meu asupra voastră şi învățați de la Mine ... şi veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre" (Matei 11: 28-29).

S-ar putea să nu înțelegeți vreodată de ce treceți prin vremuri dificile, însă când vă simțiți afundați, înfricoșați și părăsiți, fugiți în locul vostru secret de rugăciune și vărsați-vă inima înaintea Mântuitorul. Apoi faceți cum a poruncit Moise: "Nu vă temeţi de nimic, staţi pe loc şi veţi vedea izbăvirea pe care v-o va da Domnul!" (Exodul 14:13).

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.