Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - O dorinta de a pleca

Aceste trupuri muritoare sunt doar niște cochilii, iar viața nu este în cochilie. Este o limită temporară care consolidează o putere de viață în continuă creștere și maturizare, și acționează asemenea unui păzitor temporar al vieții interioare. Cochilia este sintetică, în comparație cu viața veșnică pe care o îmbracă.

Fiecare creștin adevărat a fost cuprins de viața veșnică. Este semănată ca o sămânță în corpurile noastre muritoare, care se maturizează în mod constant și trebuie să se elibereze în cele din urmă din coajă, pentru a deveni o nouă formă de viață. Această viață glorioasă a lui Dumnezeu exercită în noi presiune asupra cochiliei și, în momentul învierii, coaja se rupe. Limitele artificiale sunt rupte, iar ca un pui nou-născut, sufletul este eliberat din închisoare. Slavă Domnului!

Ca un copil al lui Dumnezeu, în momentul în care Domnul nostru consideră că această cochilie și-a îndeplinit funcția, va trebui să ne abandonăm vechiul nostru corp. Pavel a spus: "A muri este câștig!" (Filipeni 1:21). Acest fel  de vorbire este absolut străin de vocabularul nostru modern, spiritual. Am devenit închinători ai vieții, astfel încât avem foarte puțină dorință de a pleca, pentru a fi împreună cu Domnul. A fost Pavel morbid? A avut un fix nesănătos cu privire la moarte sau a arătat o lipsă de respect față de viața cu care Dumnezeu l-a binecuvântat? Categoric, nu! Pavel a trăit viața la maxim, dar a învins frica de "zbuciumul morții" și a putut spune: "Este mai bine să mori și să fii cu Domnul decât să rămâi în trup".

Cei care mor în Domnul sunt câștigătorii, iar noi, care rămânem, suntem cei care avem de pierdut. Vă încurajez să vă îndreptați atenția spre orașul glorios pe care Dumnezeu l-a pregătit pentru cei care mor în credință (vezi Evrei 11:16). Rugați-L să vă despartă de legăturile acestei lumi, astfel încât să puteți aștepta cu o anticipare prețioasă să fiți în prezența Sa – oricând ar fi!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.