Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Din camera de rugaciune in groapa leului

Biblia ne arată un model în viața fiecărui om al lui Dumnezeu. În fiecare situație, atunci când Dumnezeu a început să-Și împlinească promisiunile, toate lucrurile păreau să se prăbușească.

Gândește-te la Daniel, un tânăr frumos și priceput, care a fost ales să slujească la palatul regelui (vezi Daniel 1:3-6). El s-a angajat la o viață de sfințenie și separare de lume și a fost promovat datorită abilităților sale deosebite: "Daniel însă întrecea pe toți ... pentru că în el era un duh înalt; şi împăratul se gândea să-l pună peste toată împărăţia" (Daniel 6:3). Însă oameni prefăcuți care au devenit geloși au lucrat la un plan pentru a-l distruge pe Daniel, sfârșind în a-l arunca în groapa cu lei. Dumnezeu a intervenit și l-a eliberat pe robul său, închizând gurile leilor!

Gândiți-vă la Șadrac, Meșac și Abed-Nego, trei tineri excepționali, care au fost aduși la palatul regelui, unde au puși ca lideri în guvern. Cu toate acestea, când împăratul a poruncit ca toți să se plece înaintea dumnezeului său fals, ei au refuzat și au fost imediat legați și aruncați în cuptorul de foc care era pregătit pentru ei. Totul părea pierdut, până când Fiul lui Dumnezeu S-a arătat în foc și i-a eliberat!

Și mai gândiți-vă la Ilie! Dumnezeu i-a dăruit o promisiune glorioasă cu privire la o trezire spirituală în țară, o revărsare de ploaie abundentă și o nouă zi de victorie pentru poporul lui Dumnezeu. Ahab cel căzut împreună cu Izabela urmau să fie detronați, iar pacea trebuia să domnească asupra regatului. Însă Izabela a amenințat viața lui Ilie, profeții lui Dumnezeu au fost uciși și țara a continuat în răutate și secetă. Ilie s-a simțit singur și confuz înainte ca promisiunea să se fi împlinit. Citiți această relatare în 1 Împărați 18 și 19.

Nu vă împiedicați de circumstanțele nefavorabile, care vă duc în confuzie, din viețile voastre. Un om nu merge din camera de rugăciune direct la o victorie pe munte. Poate că trebuie să ajungi întâi la groapa leului, în cuptorul de foc sau în valea confuziei. Dar nu dispera! Dumnezeu este Suveran și Păstorul încă te conduce. Suferința și confuzia voastră vor naște o credință care nu va eșua niciodată - o credință care a fost încercată, ca aurul, în focul necazurilor.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.