Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Odihniti-va in iubirea lui Dumnezeu

Crezi că ai slăbit în credință? Te-ai rugat cu sârguință pentru o nevoie și te-ai încrezut în Dumnezeu cu toată inima că El va purta de grijă și totuși nu ai primit un răspuns? Ai citit promisiunile glorioase cu privire la toate lucrurile care sunt posibile pentru cei care cred: "Tot ce veţi cere cu credinţă, prin rugăciune, veţi primi." (Matei 21:22). "Orice veți cere când vă rugați, să credeți că ați și primit și veți avea" (Marcu 11:24). Tu ai revendicat aceste promisiuni! Totuși, pe măsură ce încerci să le crezi cu adevărat, ești deseori confuz, pentru că răspunsul este întârziat sau nu apare.

Unii cred că există doar două motive pentru care nu ai primit ceea ce ai cerut: fie că ai o credință defectuoasă, fie că există păcat în viața ta. Începi să crezi că Dumnezeu a trebuit să respingă răspunsul până când credința ta se va îmbunătăți suficient pentru a-L satisface. Calitatea credinței voastre nu a ajuns la criteriile lui Dumnezeu pentru rugăciunea respectivă sau poate ai spus cuvinte greșite sau ai făcut o "mărturisire negativă".

Prietenul meu, acest fel de teologie este o stupiditate și o palmă în fața Tatălui nostru iubitor ceresc. Dumnezeu face minuni ca răspuns la rugăciunea credinței și orice promisiune din Cuvântul Său este adevărată. Dar este ceva minunat despre modul în care lucrează Dumnezeu. El nu este motivat să acționeze pentru noi numai ca rezultat al credinței noastre. Dumnezeu este dragoste - aceasta Îl motivează să acționeze.

"Chiar și atunci când suntem prea slabi pentru a mai avea puțină credință, El rămâne credincios și ne va ajuta, căci nu ne poate abandona, pe noi, care suntem parte din El Însuși, iar El Își va împlini mereu promisiunile față de noi" (2 Timotei 2:13, TLB). Credința mea, credința voastră, toată credința trebuie să se bazeze pe iubirea plină de bunătate și pe relația cu Tatăl nostru ceresc.

"Ci cel ce se laudă să se laude că are pricepere şi că Mă cunoaște, că ştie că Eu sunt Domnul care fac milă, judecată şi dreptate pe pământ! Căci în acestea găsesc plăcere Eu, zice Domnul" (Ieremia 9:24, RSV). Să ne bucurăm astăzi de dragostea și bunătatea Tatălui nostru!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.