Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - O sursa de putere in mijlocul incercarilor noastre

Data viitoare când vă confruntați cu o problemă de neînvins, vă sfătuiesc să priviți cerurile într-o noapte senină. Dovada măreției lui Dumnezeu este chiar deasupra capului vostru. Oamenii de știință declară că există aproximativ 7.000 de stele vizibile cu ochiul liber, deși numai aproximativ 2.000 dintre acestea pot fi văzute la un moment dat și într-un singur loc. Deci, chiar și în cea mai clară noapte, vedeți mai puțin de o treime din toate stelele vizibile de oamenii din întreaga lume.

Dar acesta nu este totul. Studiile recente arată că există mult mai multe stele decât poate vedea ochiul, poate 200 de miliarde în galaxia noastră, iar Calea Lactee este doar una dintre milioanele de galaxii! Deși nimeni nu știe cu exactitate cât de multe stele sunt, o estimare pune numărul la trei mii de milioane de miliarde de stele - trei cu șaisprezece zero în spatele lui!

După cum ne asigură Dumnezeu: "Cerurile sunt lucrarea mâinilor Sale" (Psalmul 102:25). El doar "a poruncit și au fost create" (Psalmul 148: 5). Doar un cuvânt de la El și trei miliarde de miliarde de stele au apărut. În plus, Scriptura ne spune că Dumnezeu „socotește numărul stelelor și le dă nume la toate ” (Psalmul 147:4). Dumnezeu a promis să-l facă pe Avraam părintele multor fii, chiar dacă era un om bătrân căsătorit cu Sara, care era și ea bătrână și stearpă. Domnul a spus că urmașii lui Avraam vor fi atât de numeroși, încât nu ar putea să-i numere: „Îţi voi face sămânţa ca pulberea pământului de mare; aşa că, dacă poate număra cineva pulberea pământului, şi sămânţa ta va putea să fie numărată” (Geneza 13:16 ).

Gândește-te la aceasta! Care este problema "mare" cu care te confrunți acum, care să fie prea mare pentru El? Oare ce nevoie este dincolo de capacitatea Sa de a purta de grijă? Priviți noaptea la ceruri și lăsați ca fiecare stea să vă inspire să faceți ceea ce a făcut Avraam - El a crezut pe Dumnezeu și a primit binecuvântări pe care nu și le putea imagina.

Jim Cymbala a început lucrarea din Brooklyn Tabernacle cu mai puțin de douăzeci de membri, într-o clădire mică, într-o zonă periculoasă a orașului. Nativ din Brooklyn, el a fost un vechi prieten al lui David și al lui Gary Wilkerson.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.