Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

galerie home devotional

Devotional - Placut Domnului

Probabil tu zici: „Cred că sunt bine pregătit pentru orice furtună. La urma urmei, sunt un martor credincios al Domnului. Nu mi-e rușine de Evanghelie și trăiesc o viață morală și curată. Dau zeciuiala, citesc Biblia și merg regulat la biserică”.

Este posibil să fii credincios și totuși să rămâi la distanță de Domnul. Adevărul este, dacă nu petreci timp cu El — dacă nu îți extragi putere din puterea Lui — inima ta va cădea de oboseală. Cuvintele tale vor avea foarte puțină putere și rezultate sau chiar deloc, iar mărturia ta va fi fără viață. De ce? Deoarece te-ai depărtat de Sursa puterii tale.

Nu fă greșeala de a măsura umblarea ta cu Hristos după faptele tale bune sau slujirea ta, ci mai degrabă după prezența Lui în viața ta.

Pur și simplu nu poți fi mai plăcut Domnului — mai împlinit sau în centrul voii Sale — decât ești prin simplul fapt că te apropii de El în rugăciune.

Știm asta din viața apostolului Pavel. El s-a confruntat cu perioade dificile și primejdioase. Acest om evlavios știa ce înseamnă să pierzi totul, să îți fie foame și sete, să duci lipsă, să fii în sărăcie, abandonat, înlănțuit în celule umede și întunecoase, singur și părăsit chiar și de cei mai apropiați prieteni.

Dar Pavel nu a căzut de oboseală. De fapt, apostolul avea din ce în ce mai multă putere cu fiecare încercare ce trecea. Cum poate fi aceasta posibil? A fost posibil pentru că el cunoștea secretul de a primi și de a menține adevărata putere.

Pavel a depus mărturie: „La întâiul meu răspuns de apărare, nimeni n-a fost cu mine, ci toţi m-au părăsit. Să nu li se ţină în socoteală lucrul acesta! Însă Domnul a stat lângă mine şi m-a întărit... Domnul mă va izbăvi de orice lucru rău şi mă va mântui, ca să intru în Împărăția Lui cerească. A Lui să fie slava în vecii vecilor!” (2 Timotei 4:16-18)

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.