Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Duhul de cerere

„Ascultă dar, acum, Dumnezeul nostru, rugăciunea şi cererile robului Tău... Pleacă urechea, Dumnezeule, şi ascultă! Deschide ochii şi priveşte la dărâmăturile... Căci nu pentru neprihănirea noastră Îţi aducem noi cererile noastre, ci pentru îndurările Tale cele mari” (Daniel 9: 17-18).

Cuvântul „cerere” este folosit în Biblie  doar pentru a arăta un strigăt sau o rugăciune care este vocalizată; cu alte cuvinte, aceasta nu este privată sau o meditație în gând. Cererea, în mod definitiv, are legătură cu vocea!

Cuvântul ebraic pentru „cerere” semnifică „o ramură de măslin învelită cu lână sau un fel de cârpă, fluturată în vânt de către o persoană care solicită, cerând pace sau capitulare necondiționată”.

Imaginează-ți un ostaș epuizat de bătălie, zdrențăros, ponosit, obosit și copleșit,  îngrămădit într-un bârlog de încăpățânare. E singur și ajuns la capătul puterilor, așa că rupe o ramură dintr-un copac și leagă o haină albă de ea. El ridică în aer acea creangă și se târăște afară din groapă, strigând: „Capitulez! Renunț!”

Aceasta este implorarea! Ea spune: „Nu mai pot lupta bătălia asta. Sunt pierdut și disperat”.

Implorarea nu înseamnă doar a chema pe Dumnezeu să facă ceea ce vrei tu să facă, nu înseamnă a-I cere să te asiste în planurile tale. Din contră, înseamnă o totală renunțare la voința ta și la calea ta.

Timp de secole creștinii L-au chemat pe Dumnezeu în timp ce erau plini de încăpățânare, strigând: „Doamne, trimite-mă aici, trimite-mă acolo, dă-mi asta, dă-mi aia”. Dar în zilele din urmă Duhul Sfânt se va pogorî cu o putere măreață și va produce un simțământ de falimentare. Ne vom trezi la realitatea faptului că, având chiar toți banii noștri, cu ingeniozitatea noastră, programele, misiunile și planurile noastre, nici măcar nu am atins această lume. Adevărul este că biserica a pierdut teren și a devenit slăbită și demnă de milă.

Trebuie să fie o capitulare! Strigătele noastre trebuie însoțite de voința de a renunța la tot din viața noastră care nu este ca Isus Hristos. 

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.