Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Presiunea de a face ceea ce este drept

Cartea Tit ne spune că harul ni s-a dat, pentru a avea putere să trăim vieți cumpătate și sfinte: „Căci harul lui Dumnezeu, care aduce mântuire pentru toţi oamenii, a fost arătat  şi ne învaţă s-o rupem cu păgânătatea şi cu poftele lumeşti şi să trăim în veacul de acum cu cumpătare, dreptate şi evlavie, aşteptând fericita noastră nădejde şi arătarea slavei marelui nostru Dumnezeu şi Mântuitor, Isus Hristos” (Tit 2:11-13).

De la Cincizecime a existat o minunată măsură din acest har în poporul lui Dumnezeu. Duhul Sfânt a trimis convingere de păcat peste toate națiunile, învățând credincioșii de fiecare rasă și limbă să părăsească păgânătatea și poftele lumești. Ceea ce a rezultat a fost un popor care trăiește cu cumpătare, cu neprihănire, tânjind după venirea lui Isus.

Biblia spune în Zaharia 12:10 că Duhul Sfânt va fi turnat ca „duh de har și de cereri.” Cred că acest duh de har va întoarce poporul lui Dumnezeu în întregime de la duhul lumesc și va produce în ei un strigăt după curăția inimii.

Noi vom fi martori  ai predicării care convinge, care expune păcatul, predicare ce aduce pocăința dincolo de tot ce s-a văzut în istorie. Toată nelegiuirea, toată lipsa de evlavie și nebunia va fi expusă, iar cei din casa lui Dumnezeu se vor simți constrânși să facă ceea ce este drept.

Am primit un telefon de la un frate drag în Domnul, lider al unei lucrări. El și alți lideri din misiunea aceasta s-au adunat să caute pe Domnul și nu după mult timp, Duhul Sfânt a început să descopere păcatul din mijlocul lor. Câțiva din echipa misionară au fost scoși din slujire, iar fratele mi-a spus: „Acum că Duhul Sfânt a coborât, este o presiune de a face ceea ce este drept.”

Expresia lui m-a lovit și nu am mai putut să scap de ea: o presiune de a face ceea ce este drept. Când Duhul Sfânt se coboară și expune păcatul, cei care erau căldicei sau care trăiesc în compromis sunt cercetați.

Preaiubiților, presiunea de a părăsi păcatul și de a face ceea ce este drept se va intensifica în Biserica lui Dumnezeu din ultimele zile. 

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.