Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

galerie home devotional

Devotional - Incredintand sentimentele care te ranesc lui Dumnezeu

„Lepădaţi, dar, orice răutate, orice vicleşug, orice fel de prefăcătorie, de pizmă şi de clevetire; şi, ca nişte prunci născuţi de curând, să doriţi laptele duhovnicesc şi curat, pentru ca prin el să creşteţi spre mântuire” (1 Petru 2:1-2).

Nu-L învinuiți pe Dumnezeu pentru că nu vă ascultă rugăciunile, dacă aveți o supărare împotriva altei persoane în inima voastră. Hristos ne-a lăsat îndrumări clare pentru noi - El nu Se va ocupa de cineva care are un duh mânios și neiertător. Trebuie să "lăsăm la o parte" astfel de atitudini. Porunca lui Dumnezeu cu privire la rugăciune este clară: "Vreau, dar, ca bărbaţii să se roage în orice loc şi să ridice spre cer mâini curate, fără mânie şi fără îndoieli." (1 Timotei 2: ).

Aveți sentimente dure, care vă slăbesc inima? Nu vă uitați la ele ca și cum ați avea dreptul să le tolerați. Dumnezeu ia astfel de lucruri în serios foarte mult, iar toată discordia și răutatea dintre frații și surorile creștine trebuie să-I întristeze inima mai mult decât toate păcatele celor nelegiuiți.

Dacă credeți că rugăciunile voastre ar putea fi împiedicate, asigurați-vă că nu mocniți în interior din cauza sentimentelor rănite sau din maltratarea celorlalți. Satana se folosește de șiretenie cu înțelepciune, astfel încât creștinii să devină mai sensibili la emoțiile lor, decât la vocea Duhului. Acest lucru poate duce la un duh de răzbunare atunci când ar trebui să existe un duh de iertare și iubire. Da, chiar și cei care te-au rănit merită cel mai mult iertarea în Numele lui Isus.

Nu dați drumul sentimentelor de durere și de răzbunare, ca apoi să alergați în cămăruța de rugăciune noaptea și să vă așteptați la un miracol al eliberării. Isus a spus să ne rugăm: „Iartă-ne greșelile noastre, precum și noi iertăm celor ce ne greșesc!” (Matei 6:12)

Timpul este scurt și ziua Domnului este aproape. Aliniați-vă inima după cuvintele profetului Mica: „Ţi s-a arătat, omule, ce este bine, şi ce alta cere Domnul de la tine decât să faci dreptate, să iubeşti mila şi să umbli smerit cu Dumnezeul tău?” (Mica 6:8).

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.