Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Pamantul tau sfant

Când Dumnezeu l-a chemat pe Moise la rugul aprins, El i-a poruncit: „Scoate-ți sandalele de pe picioare, căci locul în care stai este un pământ sfânt!” (Exodul 3:5). Tărâmul sfânt nu este un loc fizic, ci unul spiritual. Când Dumnezeu a poruncit lui Moise să-și scoată încălțămintea fiindcă se afla pe pământ sfânt, El nu se referea la pământ ca bun imobiliar - se referea la aspectul spiritual.

Acel loc era sfânt! Care loc? Era vorba de starea spirituală la care Moise ajunsese în sfârșit. Creșterea sa spirituală l-a adus la un loc în care Dumnezeu a putut ajunge la el – receptiv, gata de a asculta, matur și gata de a fi preluat de către un Dumnezeu sfânt. Pământul sfânt este un loc lipsit de reputație și, după cum știm, Domnul Însuși a stat în același loc: „... ci S-a dezbrăcat pe Sine însuşi şi a luat un chip de rob, făcându-Se asemenea oamenilor“ (Filipeni 2:7).

A fost un moment când Moise a avut un loc de mare cinste, fiind respectat în domenii înalte, guvernamentale, cunoscute și privilegiate. Însă Dumnezeu nu a putut să-l folosească până când nu a dat la o parte toată popularitatea lui și nu l-a adus la un loc în care nu mai era o influență. Moise ajunsese în locul unde a fost zdrobit și în care, într-adevăr, nu îi mai păsa de lucrul său sau de reputația ce o avea. El a fost dezbrăcat de toate drepturile sale – aceasta este semnificația înlăturării încălțămintei. Acesta este momentul în care marele "Eu sunt" i s-a revelat. Slavă Domnului pentru momentele de curățare când, prin credință, firea veche este îndepărtată și lucrarea Lui este purificată!

Pentru a ajunge la acel loc sfânt personal, va trebui să fiți complet onești înaintea lui Dumnezeu – și, dacă va fi nevoie, să fiți curățați. Când ajungeți la locul în care renunțați la reputația voastră, veți afla revelația. Alegeți să Îl urmați pe Domnul cu toată inima voastră și să spuneți împreună cu părinții noștri în credință: "Puteți să‑mi luați totul, însă dăruiți-mi-L pe Isus!"

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.