Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Chemati in prezenta Lui

„Cine va putea să se suie la muntele Domnului? Cine se va ridica până la locul Lui cel sfânt? - Cel ce are mâinile nevinovate şi inima curată, cel ce nu-şi dedă sufletul la minciună şi nu jură ca să înşele” (Psalmul 24:3-4).

Încă de la început, Dumnezeu i-a chemat pe oamenii sfinți pe muntele prezenței Sale, pentru a-L auzi din cer. El l-a chemat pe Avraam pe un munte ca să-l încerce și să-l aducă la o relație apropiată de El (vezi Geneza 22: 2). Avraam a înțeles cine era Dumnezeu, așa că a îndreptat cuțitul spre propriul său fiu - iar Dumnezeu a pregătit un berbec, ca jertfă în locul lui Isaac: „Să nu pui mâna pe băiat şi să nu-i faci nimic; ... Avraam a ridicat ochii şi a văzut înapoia lui un berbec încurcat cu coarnele într-un tufiş; şi Avraam s-a dus de a luat berbecul şi l-a adus ca ardere de tot în locul fiului său“ (Geneza 22: 12-13).

Moise a fost atras de Dumnezeu pe muntele Horeb, unde a primit chemarea Lui de a-l elibera pe Israel din robie. Iar Moise a fost dus înapoi pe munte de fiecare dată când Dumnezeu a vrut să vorbească cu poporul Său: „Moise s-a suit la Dumnezeu. Şi Domnul l-a chemat de pe munte“ (Exodul 19: 3).

Petru a fost pe munte, în prezența lui Dumnezeu, când a auzit glasul Domnului: „Şi noi înşine am auzit acest glas venind din cer, când eram cu El pe muntele cel sfânt” (2 Petru 1:18).

Pe vârful unui munte nu este ușor de ajuns. Intrați în camera secretă de rugăciune și stați acolo, fiind dispuși să lăsați totul pentru a fi singuri în prezența sfântă a lui Dumnezeu, până când sufletul vostru se va aprinde. La acest lucru puteți ajunge numai revenind zilnic, trecând peste pietre și prăpăstiile opoziției – fără să existe vreo cale de întoarcere, până când întâlnirea voastră are loc. Nimeni nu ajunge până la vârful prezenței lui Dumnezeu cu un devotament care ține doar o oră. Ar trebui ca acestea să devină un mod de viață pentru noi.

Revelarea lui Hristos este prea vastă pentru a fi vreodată pe deplin înțeleasă. Dar cei care rămân în ascuns cu Dumnezeu în rugăciune, vor dobândi un respect tot mai mare pentru Hristos, pe măsură ce Duhul Sfânt Îl descoperă inimii. Întoarceți-vă la camera secretă a rugăciunii și lăsați-vă reînnoiți de prezența glorioasă a Domnului! Puteți avea parte de o experiență “de pe vârful muntelui”- loc în care bucuria este reînnoită, iar viața capătă un nou scop și o nouă direcție.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.