Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Crezi ca Dumnezeu te va scoate la liman?

Cea mai importantă întrebare cu care se confruntă poporul lui Dumnezeu în zilele noastre este aceasta: „Crezi că Dumnezeu te va ajuta? Crezi că El poate face tot ce ar fi necesar pentru a răspunde rugăciunilor și nevoilor tale?” Aceasta este aceeași întrebare pe care Domnul a pus-o celor doi orbi care Îi cereau îndurare și vindecare: „Credeți că pot face lucrul acesta?”, iar ei au răspuns „Da, Doamne ...”, iar ochii lor s-au deschis” (Matei 9:28-30).

Domnul ne întreabă pe mine, pe tine și întreaga Lui Biserică: „Crezi că sunt în stare să te îndrum și să îndeplinesc voia Mea perfectă în viața ta? Crezi că încă mai sunt la lucru de partea ta? Sau îți alimentezi gânduri în ascuns în care spui că te-am părăsit sau că te-am dezamăgit?” Dumnezeu nu este interesat în primul rând în a face lucrări grozave, ci mai degrabă dorește cu disperare ca noi să ne punem încrederea în El!

Unii creștini care simt nevoia unei schimbări, se gândesc să „renunțe la toate și să intre într-un fel de slujire cu normă întreagă”. De fapt, unii chiar își vând casele, își închid afacerile și merg împreună cu familia într-un loc de slujire în sărăcie, fără a avea o adevărată directivă a Duhului Sfânt. Ocazional, Dumnezeu Se află în astfel de planuri, dar în majoritatea cazurilor, El nu este.

Dragilor, Dumnezeu nu vrea nimic din ceea ce aveți; El nu cere casa ta, terenul tău, mașina ta sau orice altă posesiune lumească. Nu! El Își dorește să crezi în El și tânjește ca tu să fii ferm și stabil în încrederea ta. Domnul dorește ascultarea ta, iar Cuvântul Lui este clar în privința faptului că nu Se va mulțumi cu nimic altceva decât cu credința ta.

„Şi, fără credinţă, este cu neputinţă să fim plăcuţi Lui! Căci cine se apropie de Dumnezeu trebuie să creadă că El este şi că răsplăteşte pe cei ce-L caută” (Evrei 11:6). Stai liniștit și încrede-te în Domnul, rămâi ferm și stabil în încrederea ta în El! Făcând astfel, te vei bucura de odihnă, liniște sufletească și eliberare de teamă. Ce bucurie să cunoști că Îi ești plăcut Domnului prin încrederea ce o ai în El!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.