Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Incredeti-va razboiul in Mainile lui Dumnezeu

„El face să înceteze războaiele” (Psalmul 46: 9). Ce vești binevenite pentru copilul lui Dumnezeu care este zdrobit și sfâșiat de război. Lupta din sufletul nostru este lupta Lui, iar El singur îl poate termina. Tatăl nostru iubitor nu va îngădui ca firea sau diavolul să ne înfrângă.

Cuvântul ebraic pentru război folosit de David în Psalmul 46: 9 este milhama, care înseamnă: „să hrănești, să consumi, să devorezi, să mănânci, să învingi”. Provine dintr-un cuvânt-rădăcină care sugerează hrană sau pâine pentru o fiară. Utilizarea aici este pur și simplu minunată, un motiv de mare bucurie. Înseamnă că Dumnezeu va opri vrăjmașul să ne consume, să ne devoreze.

Vestea bună a Evangheliei este că slujim unui Dumnezeu al iubirii absolute - un Dumnezeu al îndurărilor, care dorește să-i aducă pe cei dragi într-un loc dincolo de orice agitație. Scopul lui Dumnezeu pentru toți copiii Săi este viața abundentă. El nu intenționează pentru noi să trecem prin viață concentrați pe păcate și pe eșecuri. Dar nu putem să ne ocupăm locul, așezați lângă Hristos în ceruri, până ce nu vom fi pe deplin identificați cu moartea și învierea Lui.

Duhul Sfânt ne-a făcut să cunoaștem că nu vom putea trăi cu adevărat până ce nu vom muri. Avem o întâlnire cu moartea, un destin care este legat de crucea lui Hristos. Aruncați o privire la locul în care vă aflați împreună cu toate temerile, goliciunea, singurătatea, eșecurile și compromisurile voastre. Ați ajuns mult prea departe de ceea ce știți că ar trebui să fie un creștin biruitor. Știți, însă, că se vorbește clar despre victorie în Cuvântul lui Dumnezeu, despre odihnă și pace, despre eliberare de sub stăpânirea păcatului.

După ce Cuvântul ne spune că Dumnezeu este Cel care face să înceteze războaiele, vedem acest lucru adăugat: „Opriți-vă și să știți că Eu sunt Dumnezeu” (Psalmul 46:10). Cât de puternic și de consistent este Cuvântul lui Dumnezeu! El face să înceteze războaiele, iar până când Își termină lucrarea, noi trebuie să încetăm propriile noastre eforturi și să lăsăm totul în mâinile Sale.

Cât de minunat este să știm că putem avea încredere în ce privește viitorul nostru și restaurarea lui în mâinile lui Hristos, Domnul și Mântuitorul. „Stai liniștit” astăzi și lasă ca acest adevăr să-ți aducă pace în suflet.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.