Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - O foamete a sufletului

Există astăzi o foamete teribilă care străbate întreaga țară. Nu este o foamete de mâncare, ci o foamete a nevoilor umane. Mulțimile mor de foame de dragoste și de afecțiune; de pace și de mulțumire; după scop și împlinire. Cuvântul foamete înseamnă, de fapt, „insuficiență extremă, foame neîmplinită, înfometare de orice fel”. Aceasta rezumă destul de bine golul pe care mulți îl întâmpină astăzi.

O modalitate simplă și biblică de a scăpa de deznădejde și de foamete spirituală se regăsește într-un singur cuvânt - speranță. Speranța este o creștere interioară a credinței că tot ceea ce ai nevoie este posibil. „Isus S-a uitat ţintă la ei şi le-a zis: „La oameni lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă” (Matei 19:26).

Speranța este asigurarea că toate lucrurile se vor dovedi a fi spre binele vostru la timpul lui Dumnezeu: „De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său” (Romani 8:28). S-ar putea să credeți că sunteți sortiți disperării, dar Dumnezeu a promis să vă facă bine, la timpul Său, în felul Său.

Speranța este o încredere în fața niciunei dovezi vizibile; încredere care spune: „Nu văd nimic încă, dar acum voi începe să-I mulțumesc și să-L laud pe Dumnezeu. El deja lucrează în favoarea mea”. De asemenea, încrederea deplină este atunci când, în ciuda tuturor lucrurilor nefavorabile, Dumnezeu va lucra în dreptul tău și te va menține constant: „Domnul cunoaşte zilele oamenilor cinstiţi şi moştenirea lor ţine pe vecie… Ei nu rămân de ruşine în ziua nenorocirii, ci au de ajuns în zilele de foamete… căci Domnul îl apucă de mână” (Psalmul 37:18-19, 24).

Această foamete pe care o trăiești te va despărți de dragostea lui Hristos? Nu! „Căci sunt bine încredinţat că nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înălţimea, nici adâncimea, nici o altă făptură nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu, care este în Isus Hristos, Domnul nostru” (Romani 8:38-39).

Isus te iubește atât de mult, încât nu te va dezamăgi. Vino la El sincer cu speranță în inima ta și spune-i: „Doamne, mă vei ajuta și mă vei izbăvi cu puterea Ta. Te laud pentru acest lucru”.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.