Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Te prezinti cu regularitate la Masa Domnului?

David a spus despre Domnul său: „Tu îmi întinzi masa în faţa potrivnicilor mei” (Psalmul 23:5). Isus a spus: „De aceea vă pregătesc Împărăţia, după cum Tatăl Meu Mi-a pregătit-o Mie, ca să mâncați şi să beţi la masa Mea în Împărăţia Mea.” (Luca 22:29-30).

Singurul lucru pe care Domnul nostru îl caută mai presus de orice de la slujitorii, lucrătorii și pastorii Săi este comuniunea la masa Sa. Unitatea în jurul mesei Sale cerești - un loc și un timp de intimitate și venire continuă la El pentru hrană, putere, înțelepciune și părtășie.

Cu toate acestea, mulți au o viziune denaturată despre Hristos și, în ciuda tuturor predicilor, închinării și discuțiilor ample despre El, puțini au o adevărată apreciere a Mesei Domnului. Ei nu cunosc grandoarea și măreția unei chemări atât de înalte în Hristos Isus.

Angajamentul față de El ne va determina să căutăm o revelație tot mai mare a maiestății Sale. În loc să ne rugăm pentru lucruri și binecuvântări, ar trebui să cerem o revelație mai deplină a gloriei Sale, deoarece o cunoaștere de bază a lui Hristos nu va fi suficientă în aceste ultime zile. Trebuie să ne prezentăm la masa Lui și să lăsăm ca Duhul Sfânt să ni-L dezvăluie.

Viziunea ta despre Hristos este prea mică? Pavel s-a angajat la o revelație tot mai mare a lui Isus. Tot ce avea de la Hristos a venit prin revelație, i-a fost predat la masa Domnului și i-a fost adeverit de către Duhul Sfânt. El s-a rugat neîncetat pentru darul harului de a înțelege și predica „bogățiile nevăzute ale lui Hristos” (Efeseni 3:8). Fie ca Dumnezeu să ne ajute să profităm de „slobozenia şi apropierea de Dumnezeu cu încredere. (3:12)

Dumnezeu are o Masă regală pregătită pentru tine, iar Gazda așteaptă prezența ta. Acceptă marea onoare de a sta la masă cu El și de a mânca din Pâinea Vieții!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.