Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - O viata de evlavie si recunostinta

„Bucurați-vă întotdeauna, rugați-vă neîncetat!” (1 Tesaloniceni 5: 16-17). Copiii lui Dumnezeu ar trebui să se bucure de El în orice moment și în orice circumstanță. Bucuria nu este alegerea noastră; este porunca lui Dumnezeu! Dacă tratăm aceste cuvinte ca pe o opțiune, subminăm imperativul lui Dumnezeu pentru noi.

Până când Dumnezeu nu va fi desfătarea noastră, El nu va avea cu adevărat inimile noastre. Există trei pași care ne vor ajuta să ne menținem bucuria în Mântuitorul nostru:

• Lasă deoparte orice obstacol care interferează cu bucuria!

• Convingeți-vă că bucuria este necesară!

• Exersează ce înseamnă să te bucuri întotdeauna!

Cu siguranță acest lucru nu va fi ușor și uneori vei crede că nu are sens. Indiferent dacă lumea se clatină sau stă în picioare, dacă pierdem sau păstrăm totul chiar și pe cei mai scumpi oameni, Domnul însuși rămâne sursa satisfacției noastre. „Domnul să-ți fie desfătarea și El îți va da tot ce-ți dorește inima” (Psalmul 37:4).

Dumnezeu a creat un loc în inima copiilor Săi pentru bucurie. Acest loc va fi umplut cu ceva, fie cu jucăriile și dorințele de realizare și împlinire lumească, fie cu lucruri cerești ale Creatorului. Întotdeauna vor exista pofte carnale, care ne vor ademeni departe de Dumnezeu. „Ci fiecare este ispitit când este atras de pofta lui însuşi şi momit” (Iacov 1:14).

Cei care au avut o natură nouă, divină, pusă în ei de Dumnezeu, nu mai sunt mulțumiți de lucrurile lumii. O schimbare de inimă implică o schimbare a dorinței - o inimă curată, care tânjește după ceea ce dorește Dumnezeu. „Neprihăniţilor, bucuraţi-vă în Domnul! Oamenilor fără prihană le şade bine cântarea de laudă” (Psalmul 33:1).

O latură practică a bucuriei este că nu poate fi susținută dacă nu este exercitată continuu. Nu neglijați acest mare aspect al mântuirii lui Dumnezeu, pentru ca nu cumva acesta să se ofilească atât de mult, încât îți va fi greu să cânți cântări de dragoste pentru Isus. Dar punerea în practică constantă a acesteia îl va face să fie un liant puternic al sufletului tău, capabil să controleze fiecare emoție. Faceți alegerea astăzi pentru a căuta viața senină a evlaviei și a recunoștinței!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.