Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Aducand roade care raman

Isus a spus: „ Eu sunt adevărata Viţă şi Tatăl Meu este Vierul. Pe orice mlădiţă care este în Mine şi n-aduce rod, El o taie, şi pe orice mlădiţă care aduce rod, o curăţeşte, ca să aducă şi mai mult rod. Dacă nu rămâne cineva în Mine, este aruncat afară, ca mlădiţa neroditoare, şi se usucă, apoi mlădiţele uscate sunt strânse, aruncate în foc şi ard.” (Ioan 15:1-2, 6).

Adevărații ucenici ai lui Isus Hristos nu pot ignora această mare responsabilitate de a da roade. Dumnezeu veghează asupra viței de vie și asupra tuturor ramurilor lipite de rod cu mare grijă. De asemenea, are cuțitul în mână, urmărind cu dragoste cele mai mici dovezi de stricăciune sau boală, care i-ar putea împiedica creșterea. Dumnezeu se așteaptă ca fiecare ramură să dea roade; de fapt, este imposibil să-L onorăm și să-L glorificăm pe Dumnezeu - sau să fim adevărați ucenici – fără a avea rod. Isus a spus: „prin aceasta Tatăl Meu va fi proslăvit şi voi veţi fi astfel ucenicii Mei” (15:8).

A da roade înseamnă a-I fi pe plac lui Dumnezeu - a deveni mai mult ca El. A produce roade aduce glorie Tatălui prin ceea ce devenim și nu prin ceea ce facem. Biblia spune foarte clar că mulți vor avea rezultate deosebite – vor scoate draci, vor vindeca bolnavii, vor face mari minuni în Numele Lui, dar Dumnezeu știe dacă acolo este un suflet arid, fără rod.

Un credincios roditor este cel care Îl iubește și se teme de Dumnezeu, care se teme de judecățile Sale drepte și care e înfometat după Cuvântul Său. El se desfată în a avea Cuvântul care să îndepărteze toate piedicile, permițând ca viața și asemănarea cu Hristos să crească în el. Este imposibil să porți rodul neprihănirii, dar Cuvântul Lui să nu rămână în tine!

Cu cât veți permite ca plinătatea lui Hristos să vă fie dezvăluită, cu atât mai mult din viața Lui îi va atinge pe toți cei cu care sunteți conectați. Cuvântul spune: „Mergeţi şi să aduceţi roadă, şi roada voastră să rămână!” (15:16). Fie ca tu să rămâi în fluxul vieții lui Hristos și să continui să dai multe roade care să-L glorifice.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.