Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Intelegand timpul lui Dumnezeu in rugaciune

Ori de câte ori ne rugăm, este vital să distingem între cele patru diferite călăuziri ale Domnului. Făcând acest lucru putem avea parte de o vreme a progresului, de care avem nevoie pentru a împlini voia Lui. Pentru orice rugăciune sau eveniment din viața noastră, trebuie să discernem care dintre aceste patru lucruri ni le spune Domnul:

  • Niciodată;
  • Întotdeauna;
  • În anumite momente;
  • Nu acum.

Scopul creșterii spirituale este, pur și simplu, a deveni ca Isus. Biblia declară că înainte de crearea lumii, Dumnezeu a dorit să fim „asemenea chipului Fiului Său” (Romani 8:29). Acesta este elementul spiritual prin care ne putem măsura progresul: Suntem noi tot mai asemănători cu Isus? Folosind această măsură, începem să ne dăm seama că persoana cea mai asemănătoare cu Hristos nu este neapărat cea care a memorat cele mai multe versete sau cea mai vizibilă în conducere.

Oricine studiază viața lui Isus nu poate să nu fie impresionat de pacea Lui nestrămutată și de perfecțiunea Sa spirituală. Indiferent de situație, Domnul știa ce să spună și când să spună. Știa când să tacă și făcea întotdeauna lucrurile corecte. Știa, de asemenea, când să Se retragă din mulțime pentru un timp de odihnă sau rugăciune. Simțul lui Isus de ceea ce era nevoie într-un anumit moment, era fără cusur.

Această înțelegere puternică a imperativelor divine și a timpului spiritual se află în inima celui care este matur în Hristos. Unele lucruri nu trebuie făcute niciodată, în timp ce altele trebuie respectate întotdeauna. În anumite momente, o anumită acțiune este singurul lucru adecvat; alteori, chiar și lucrările bune sunt necorespunzătoare, deoarece Domnul spune „nu acum”. Înțelegerea imperativelor lui Dumnezeu și timpul Său - niciodată, întotdeauna, în anumite momente și nu acum - ne poate ajuta să evităm capcanele dureroase și să ne călăuzim spre voia Lui perfectă.

Dumnezeu este întotdeauna serios atunci când ne dă directivele Sale. Privește la El pentru îndrumare, în timp ce pășești în ascultare de Cuvântul Său, iar El îți va permite să păstrezi o umblare stabilă împreună cu El!

Jim Cymbala a început lucrarea din Brooklyn Tabernacle cu mai puțin de douăzeci de membri, într-o clădire mică, într-o zonă periculoasă a orașului. Nativ din Brooklyn, el a fost un vechi prieten al lui David și al lui Gary Wilkerson.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.