Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Adevaratii credinciosi care rezista

Biserica Noului Testament s-a născut într-o strălucire a gloriei. Duhul Sfânt a coborât peste ei cu foc, iar primii creștini au vorbit în limbi și au prorocit. Teama de Dumnezeu s-a revărsat asupra lor și asupra tuturor celor care i-au văzut, și mulțimile au fost convertite. Era o Biserică triumfătoare, neînfricată de Satana, lipsită de reverență față de idoli, netemătoare de ciumă sau persecuție. Era o Biserică spălată în sânge, care trăia și murea în victorie.

Cum va sfârși Biserica în ceasul de pe urmă? Va fi o Biserică lacomă, prosperă, căutătoare de sine? Va fi doar o mână de credincioși adevărați care rezistă, urmărind cum moartea și apostazia distrug totul, precum un cancer? Oare Biserica din ultimele zile va trăi în frică și cât mai puțini vor putea birui lumea?

Sigur că va exista o cădere; vor exista înșelători care vor învăța doctrine ale demonilor și chiar și unii dintre cei aleși vor fi aspru testați. Dar Biserica lui Isus Hristos nu se va plânge.  Ea va fi biruitoare, având o bucurie de nedescris, plutind pe un râu de pace. Ea va fi eliberată de orice robie și fiecare membru al acestei adevărate Biserici va trăi și va muri fără teamă. Credincioșii din zilele de pe urmă vor fi la fel de puternici în Domnul ca primii creștini!

Biserica va experimenta o revărsare nemeritată de dragoste, milă și bunătate. Va veni într-un moment de mare suferință, cu temeri din toate părțile. „Mă voi îndura de tine cu o dragoste veșnică”, zice Domnul, Răscumpărătorul tău… jur că nu Mă voi mai mânia pe tine şi nu te voi mai mustra. Pot să se mute munţii, pot să se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta de la tine şi legământul Meu de pace nu se va clătina”, zice Domnul, care are milă de tine” ( Isaia 54: 8-10).

Dumnezeu va avea un popor biruitor. Un Tată milostiv își va atrage copiii la Sine și va răscumpăra mulțimi care i-au întors spatele. Ceea ce spune Bisericii, le spune și credincioșilor, în mod personal. Ești tu persoana aceea? Ai o tulburare mare care a venit asupra ta pe neașteptate? Promisiunea lui Dumnezeu este pentru toți cei care se află într-o astfel de furtună. El a hotărât să închidă veacurile cu o puternică proclamare și înălțare a numelui Său. Ce arătare a puterii Sale va fi atunci!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.