Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Niciun inlocuitor al rugaciunii

„Până acolo că scoteau pe bolnavi chiar pe uliţe şi îi puneau pe paturi şi pe aşternuturi, pentru ca, atunci când va trece Petru, măcar umbra lui să treacă peste vreunul din ei.” (Faptele apostolilor 5:15)

Apostolii au trăit și au slujit pe tărâmul minunilor. Chiar ucenici precum Ștefan și Filip, care slujeau la mese, erau tari în Duhul Sfânt, făcând minuni, mișcând orașe întregi. Petru era atât de plin de Duhul Sfânt, încât bolnavii erau aduși pe străzi, pe paturi și brațe, astfel încât umbra lui să cadă asupra lor pentru vindecare. Nu era neobișnuit să vezi șchiopi vindecați sărind de bucurie prin templu.

De ce nu vedem astăzi o astfel de putere miraculoasă? Dumnezeu nu s-a schimbat! Apostolii au știut costul miraculosului și l-au plătit cu nerăbdare. Avem aceleași promisiuni ca apostolii și Dumnezeu este dispus să lucreze  din nou în același fel. Avem nevoie de mai mult din Isus - mai mult din puterea Sa mântuitoare, mai mult din miraculos - decât orice generație trecută.

De ce a răspuns Dumnezeu prin minuni apostolilor? Pentru că ei erau predați rugăciunii! Cartea Faptelor este relatarea bărbaților și femeilor sfinte, care caută Fața Domnului. De la început până la sfârșit, povestește despre cum rugăciunea l-a mișcat pe Dumnezeu, fie că era făcută în camera de sus, în închisoare sau într-o casă ascunsă. Ei s-au rugat fără să înceteze, petrecând ore și zile în părtășie strânsă cu Dumnezeu, până când au primit îndrumări clare și detaliate. Și ce lucruri incredibile le-a dat Dumnezeu!

Din păcate, credincioșii astăzi au fost învățați să „ia totul prin credință”, așa că se roagă foarte rar. Nu vă lăsați înșelați. Puteți primi același cuvânt clar de la Dumnezeu, așa cum au făcut apostolii dacă-I căutați Fața în rugăciune cu înflăcărare. Nu există niciun înlocuitor pentru timpul petrecut în prezența regelui. El este dornic să-ți arate iubirea, mila, harul și puterea.

„Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit.” (Iacov 5:16)

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.