Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Coplesit de iubirea lui Isus

„Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, care ne-a binecuvântat cu tot felul de binecuvântări duhovniceşti, în locurile cereşti, în Hristos.” (Efeseni 1:3) Pavel a fost alesul lui Dumnezeu, chemat de la stilul de viață pe care îl avea și transformat într-o persoană cu totul diferită. În adresarea către sfinții de aici, el rostește o binecuvântare prelungită, vorbind despre tot ceea ce era în inima lui privind măreția și bunătatea lui Isus (vezi versetele 3-14).    

Chiar dacă Pavel era un om învățat, el nu încerca să impresioneze pe nimeni prin ceea ce cunoștea, așa cum o fac uneori teologii. El exprima din strigătul inimii sale, din pasiunea lui profundă pentru Dumnezeu și ceea ce făcuse pentru El. Pavel îl slăvea pe Tatăl!

În Faptele apostolilor, cap. 9, relatarea despre minunea pe care Dumnezeu a făcut-o în viața lui Pavel ne oferă o sclipire din motivele pentru care Îl înălța pe Hristos cu atâta pasiune, puritate și fervoare. Acest lucru nu era o teologie pentru el, nu era o doctrină seacă spre a fi dezbătută, însă era realitatea - ceva ce Isus realizase în el în mod personal. Așa cum Pavel era convins că făcea lucrarea lui Dumnezeu atunci când a lăsat vechile sale forme de credință – amenințările pornite din inima sa înveninată împotriva ucenicilor lui Hristos - el era acum complet schimbat, dedicat și captivat de dragostea lui Isus, Mântuitorul Său.

Pavel fusese un om plin de mândrie, până când Isus a intrat și l-a schimbat în întregime. Lumina cerului l-a orbit în timp ce el încă respira amenințări față de urmașii lui Hristos și a fost trântit la pământ - orb. A ieșit din acea întâlnire divină cuprins de mărturia iubirii și harului Domnului Isus Hristos.

Pavel spune: „Har și pace de la Dumnezeu”. A fost viața ta complet schimbată și ai pornit pe un nou drum? Ai experimentat harul și pacea lui Dumnezeu în viața ta? Cât este de minunat să știi că este un dar gratuit al Tatălui tău și al tău, dacă îl accepți, prin Isus Hristos.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.