Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Cine ne va salva?

„Căci n-avem un Mare Preot care să n-aibă milă de slăbiciunile noastre, ci unul care în toate lucrurile a fost ispitit ca şi noi, dar fără păcat.” (Evrei 4:15).

Domnul ne cheamă la tronul harului, nu atunci când ne merge totul bine, ci când ne aflăm într-un moment de nevoie. El nu ne cheamă în acest ceas pentru că suntem puternici, ci pentru că știe că avem nevoie de El și dorește ca noi să terminăm lucrarea pe care ne-a poruncit să o facem în această generație.

Un articol al unei reviste, care vorbea recent despre calamitățile cu care ne confruntăm în prezent, avea următorul titlu: „Cine ne va salva?” Oamenii din societatea noastră încep să conștientizeze că suntem într-o furtună de proporții fără precedent și un strigăt de ajutor se aude.

Când începi să vorbești despre întoarcerea la rugăciune și la lucrarea lui Dumnezeu, s-ar putea să te confrunți cu argumente din partea inamicului. Poate chiar fragilitatea propriei tale inimi se va scula împotriva ta pentru a te descuraja: „Timpul tău a trecut. Dumnezeu te-a mai chemat odată, dar ai plecat și acum este prea târziu!” Nu ascultați aceste voci!

Tu și cu mine trebuie să fim treji în ceasul în care trăim și conștienți de puterea lui Dumnezeu. Dacă alegem să-L lăsăm pe Dumnezeu să-Și manifeste gloria prin noi, viețile noastre pot conta pentru mult bine în zilele care ne rămân. Într-adevăr, zilele următoare vor fi întunecate, dar amintiți-vă că destinul nostru este să fim o cetate așezată pe un munte, care nu poate fi ascunsă. Nu există un loc mai sigur în care să fim, decât în ​​mâinile lui Dumnezeu.

Dumnezeu este bun și îndurarea Lui ține pentru totdeauna. Indiferent de locul în care vă aflați astăzi, oricât de neputincioși și fără speranță vă simțiți, chemați-L pe Dumnezeu. Când Îl chemăm pe Domnul, viețile și mărturiile noastre sunt restabilite și, ca urmare, mulți alții vor găsi mila lui Dumnezeu în Isus Hristos.

Carter Conlon s-a alăturat personalului pastoral al Times Square Church în 1994, la invitația pastorului fondator, David Wilkerson, și a fost numit pastor senior în 2001.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.