Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Marcatorii unei inimi desavarsite

Este posibil să umbli înaintea Domnului cu o inimă desăvârșită! Dumnezeu i-a spus lui Avraam: „Eu sunt Dumnezeul cel Atotputernic; umblă înaintea mea și fii fără prihană” (Geneza 17:1).

David s-a hotărât în ​​inima sa să asculte această poruncă și a spus: „Mă voi purta cu înţelepciune pe o cale neprihănită. – Voi umbla cu inima fără prihană în mijlocul casei mele” (Psalmul 101: 2).

Vedem porunca Domnului de a fi desăvârșit și în Noul Testament când Isus a spus: „Voi fiţi dar desăvârşiţi, după cum şi Tatăl vostru cel ceresc este desăvârşit” (Matei 5:48).

Desăvârșirea nu înseamnă o inimă fără păcat și fără cusur. La urma urmei, s-a spus că David a avut o inimă perfectă față de Dumnezeu, și totuși a greșit înaintea Domnului des. Lista sa de păcate include adulterul și crima.

Definiția de bază a desăvârșirii este: completitudine, maturitate. În ebraică și greacă, definiția include dreptatea, fiind fără pată, complet ascultător. Înseamnă, de asemenea, să termini ceea ce ai început: o acțiune completă.

Inima desăvârșită este o inimă receptivă. Răspunde rapid și complet la șoaptele și avertismentele Domnului. Inima aceasta spune în orice moment: „Vorbește, Doamne, căci robul tău ascultă. Arată-mi calea și voi merge pe ea”. Hristos face legământ cu cei care merg înaintea Lui cu o inimă deschisă și ascultătoare.

Inima desăvârșită dorește, de asemenea, ca Duhul Sfânt să vină și să strălucească în locurile ascunse; pentru a expune tot ceea ce este diferit de Hristos în noi. Această inimă strigă împreună cu David: „Cercetează-mă, Dumnezeule, și cunoaște-mi inima; încearcă-mă și cunoaște-mi gândurile: vezi dacă sunt pe o cale rea... ” (Psalmul 139:23-24).

Pe măsură ce experimentezi o părtășie dulce cu El, Domnul te va pregăti continuu să intri în prezența Sa sfântă ca un vas curat, creând în tine o inimă desăvârșită.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.