Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Aparat si eliberat

În Vechiul Testament, citim povestea lui Ezechia, regele lui Iuda, care a primit o scrisoare de la diavol. Sanherib, regele Asiriei, a semnat-o, dar era venită direct din iad. Sanherib înseamnă „omul păcatului” și îl reprezintă pe Satana, dumnezeul acestei lumi.

În schimb, Ezechia era un om evlavios; „El şi-a pus încrederea în Domnul Dumnezeul lui Israel; şi, dintre toţi împăraţii lui Iuda care au venit după el sau care au fost înainte de el, n-a fost niciunul ca el. Şi Domnul a fost cu Ezechia, care a izbutit în tot ce a făcut. El s-a răsculat împotriva împăratului Asiriei şi nu i-a mai fost supus” (2 Regi 18:5, 7). „Omul păcatului”  dorea să-l distrugă pe Ezechia pentru că nu-i slujea - și tocmai acesta este motivul pentru care Satana te va ataca. Când îți pui viața în întregime în mâinile Domnului, ai grijă!

Ești într-o încurcătură chiar acum - într-o problemă cu adevărat profundă? Ți-a spus diavolul că Dumnezeu nu te va salva, că credința ta este prea slabă sau prea mică și că ești ca și mort? Îl auzi pe diavolul râzând: „În ciuda întregii tale iubiri pentru Isus, în ciuda faptului că faci lucrurile corecte și ai încredere în Dumnezeu, ești sortit eșecului”?

Trucul cel mai mârșav al diavolului este să te facă să crezi că Dumnezeu te-a părăsit și te-a lăsat pradă necazurilor și întristării. El vrea să crezi că toate problemele tale sunt rezultatul pedepsei lui Dumnezeu pentru păcatele tale trecute - dar nu crede asta! Satana este pe cale să te distrugă, dar Domnul nostru este izbăvitorul, cetatea noastră de scăpare. Isaia spune despre Isus că este trimis „să dea celor întristaţi din Sion, să le dea o cunună împărătească, în loc de cenuşă, un untdelemn de bucurie, în locul plânsului, o haină de laudă, în locul unui duh mâhnit, ca să fie numiţi terebinţi ai neprihănirii, un sad al Domnului, ca să slujească spre slava Lui” (Isaia 61: 3).

Nu te afunzi! Pur și simplu ești atacat și înconjurat de minciunile inamicului, deoarece ți-ai pus inima să se încreadă în Domnul. Satana vrea să îți distrugă credința în Dumnezeu. Dar Domnul este pus să te apere și să te izbăvească. Lasă acest lucru să se coboare adânc în inima ta. „Îngerul Domnului tăbărăște în jurul celor care se tem de El și îi scapă.” (Psalmul 34:7)

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.