Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Determinat sa ai incredere in Dumnezeu

„Ştiu de acum că Domnul scapă pe unsul Său şi-i va răspunde din ceruri, din Locaşul Lui cel Sfânt, prin ajutorul atotputernic al dreptei Lui. Unii se bizuiesc pe carele lor, alţii, pe caii lor, dar noi ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru. Ei se îndoaie şi cad, dar noi ne ridicăm şi rămânem în picioare.” (Psalmul 20:6-8)

Încrederea totală în Domnul vă poate schimba viața! Este nevoie de credință pentru a crede că Dumnezeu este întotdeauna la lucru pentru Numele Său. Cu toate acestea, Cuvântul spune că până ce și demonii cred (vezi Iacov 2:19), dar credința lor este doar un acord mental, nu o credință autentică salvatoare. Satana și supușii lui sunt mai conștienți de realitatea lui Dumnezeu decât majoritatea oamenilor, dar cu toate acestea, demonii nu sunt mântuiți. Genul de credință care ne salvează este cel care ne schimbă.

Pe măsură ce umblăm cu Domnul, putem fi plini de întrebări; putem avea chiar și îndoieli. De ce permite Dumnezeu să suferim? De ce se întâmplă lucruri rele familiilor bune? De ce pare să dureze atât de mult timp ca Dumnezeu să răspundă rugăciunilor noastre? Dumnezeu tânjește să facă o lucrare mai profundă în noi. El vrea să ne ducă dincolo de un simplu set de credințe (tradiții, probleme doctrinare) și să ne umple inimile cu o încredere completă și totală în El.

Când suntem tentați să ne îndoim, putem spune: „Ajută necredinței mele, Doamne! Dar până când credința mea nu devine deplină, aleg să mă încred în Tine”. Este posibil să ne îndoim de anumite lucruri uneori, dar Domnul are întotdeauna grijă de asta. El dezvăluie adevărul și arată calea. În mijlocul luptei noastre, în perioade de mari îndoieli, Dumnezeu pune ceva în inimile noastre. El ne anunță că este bun tot timpul și mereu vrednic de încredere. Putem avea încredere în sfințenia Sa, splendoarea, în măreția, în maiestatea Sa și în dragostea Sa.

Vă îndemn să vă rezolvați problema încrederii chiar astăzi. Credința ta poate fi zguduită, dar Stânca ta este încă acolo. Spune-i Tatălui tău: „Doamne, indiferent de ceea ce va veni, am stabilit că voi avea încredere în Tine.”

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.