Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Eliberare de frica si griji

În timp ce mergeam pe un drum de țară în New Jersey, am avut o discuție bună cu Domnul meu. Am strigat: „Doamne, nu pot trăi cu frică și îngrijorare de tot felul. Vreau să mă confrunt cu orice va aduce viitorul având odihnă, bucurie și încredere! Vreau eliberare totală de orice frică și griji!”

Duhul Sfânt mi-a șoptit: „Cheia eliberării de orice frică și griji se găsește în două cuvinte - vrăbii și păr. Amintește-ți ce am spus în Matei 10:28-33 `Nu se vând oare două vrăbii la un ban? Totuşi niciuna din ele nu cade pe pământ fără voia Tatălui vostru. Cât despre voi, până şi perii din cap, toţi vă sunt număraţi` (versetele 29-30)”.

Pare atât de elementar, atât de simplu - dar ceea ce ne spune Isus aici este foarte profund.

Din cele 9.000 de specii de păsări, Dumnezeu a ales vrabia pentru a face referire la Cuvântul său. Vrăbiile sunt minunate, oasele lor sunt subțiri, puternice și special echipate pentru zbor. De fapt, știința modernă încă nu poate copia sistemul complicat al aripilor, care le permite să migreze până la trei mii de mile. Dumnezeu a proiectat fiecare os, fiecare pană și le-a numărat pe fiecare dintre ele.

Fiecare păr de pe capul nostru este numărat de Tatăl nostru din ceruri. Între 100.000 și 150.000 de fire de păr acoperă capul uman și chiar și cei care sunt chei au părul din soiul vellus, care nu este văzut de ochiul uman. Dumnezeu a făcut părul util - sprâncenele împiedică transpirația să ajungă la ochi și genele ne protejează pleoapele atunci când praful sau insectele minuscule se apropie prea mult de ochi. Părul mic din urechi și nas filtrează particulele care pot intra. Fiecare fir de păr este un cilindru de celule care s-a tunelat adânc în piele pentru a ajunge la vasele de sânge care îl hrănesc.

Nu este de mirare că David a spus: „Te laud că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrările Tale şi ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!” (Psalmul 139:14). Să fim atenți la designul complex al creației lui Dumnezeu; acest lucru ar trebui să ne facă și mai atenți la grija Tatălui ceresc față de noi. „Nu vă îngrijoraţi dar de ziua de mâine; căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăşi. Ajunge zilei necazul ei.” (Matei 6:34) El știe de ce avem nevoie și ne va furniza acel lucru cu bucurie.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.