Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Pace in mijlocul furtunii

Regele David a spus: „Doamne Dumnezeule, multe sunt minunile şi planurile Tale pentru mine: nimeni nu se poate asemăna cu Tine. Aş vrea să le vestesc şi să le trâmbiţez, dar numărul lor este prea mare ca să le povestesc” (Psalmul 40:5).

„Cât de nepătrunse mi se par gândurile Tale, Dumnezeule, şi cât de mare este numărul lor!” (Psalmul 139:17)

Dumnezeu s-a gândit la tine înainte de a te naște! S-a gândit la tine când viața ta a fost respirată într-o celulă - când erai încă în pântece. Este greu de înțeles că Tatăl nostru s-ar putea gândi la noi atât de puternic. Se gândește la noi când ne culcăm în pat și când ne ridicăm. El se gândește la noi la fiecare pas pe care îl facem. De asemenea, El știe și înțelege fiecare gând pe care îl gândim: „Isus le cunoștea gândurile” (Luca 5:22).

Cerul este populat de ființe extrem de inteligente - îngerii, serafimii, heruvimii - care sunt martorii credincioșiei Dumnezeului nostru. Ei știu despre toate promisiunile pe care ni le-a făcut cu privire la atenția Sa asupra fiecărui detaliu minunat al vieții noastre. Dacă Dumnezeu ar fi eșuat într-una singură dintre aceste promisiuni, tot cerul ar fi deveni haos și ruină, pentru că oastea cerească ar spune: „Dumnezeu nu a reușit să-și păstreze Cuvântul! El nu poate fi de încredere.” Cu toate acestea, faptul că tot cerul Îl laudă pe Dumnezeu, aruncându-și coroanele la picioarele Sale, este o dovadă că ei privesc și cred în credincioșia lui. Putem să ne încredem în Dumnezeu că va face tot ceea ce a promis.

Lumea nu caută mai multe dovezi doctrinare ale realității lui Dumnezeu. Lumea caută creștini care să poată face față fiecărei crize, necazuri și dificultăți și să rămână liniștiți și în odihnă în mijlocul tuturor. Lumea trebuie să-i vadă pe copiii lui Dumnezeu care au încredere în Domnul lor.

Preaiubiților, aveți încredere în Domnul din toată inima! Eliberarea de teamă și griji vine atunci când te odihnești cu încredere în Acela care te-a creat!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.