Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Credinta triumfatoare

În Numeri 13 și 14, găsim limbajul și definițiile adevăratei credințe și ale necredinței. Cele zece iscoade care fuseseră în țară se întorseseră cu un raport cu privire la ceea ce au văzut. „Iată ce au istorisit lui Moise: "Ne-am dus în ţara în care ne-ai trimis. Cu adevărat, este o ţară în care curge lapte şi miere şi iată-i roadele. Dar poporul care locuieşte în ţara aceasta este puternic, cetăţile sunt întărite şi foarte mari. Ba încă am văzut acolo şi pe fiii lui Anac” (Numeri 13: 27-28). Așadar, raportul a fost atât pozitiv, cât și negativ.

Oamenii au intrat in panică și au strigat de frică și necredință: „Nu putem să ne suim împotriva poporului acestuia, căci este mai tare decât noi. “ (vezi 13:31). Dar Caleb, o voce liniștită a credinței, a avut exact abordarea opusă : „Haideți să ne suim şi să punem mâna pe ţară, căci vom fi biruitori!” (13:30).

Toată adunarea s-a alăturat, spunând: „Să ne întoarcem în Egipt și captivitate! Nu putem să intrăm în Țara Promisă. Există prea mulți dușmani puternici!” (14: 1-4). Dar, din nou, credința a vorbit prin Iosua și Caleb: „Ţara pe care am străbătut-o noi ca s-o iscodim este o ţară foarte bună, minunată. Dacă Domnul va fi binevoitor cu noi, ne va duce în ţara aceasta şi ne-o va da: este o ţară în care curge lapte şi miere” (14: 7-8).

Dumnezeu vrea să știe ce este în inima ta ca un adevărat credincios. Este frica de uriași și dorința de a reveni în Egipt? El dorește un popor care va folosi credința pentru a nimici orice lucru care l-ar ține deoparte de plinătatea lui Isus!

Inamicul nu are puterea de a opri poporul lui Dumnezeu să atingă ceea ce El are pentru ei. Satana poate să folosească un uriaș de probleme împotriva ta chiar acum - nu pentru a te ține jos, ci pentru a te feri. Tot iadul este împotriva voastră pentru a vă împiedica să umblați în plinătatea lui Hristos, la un loc de odihnă, la o viață de încredere și pace sub stăpânirea Lui.

Lăsați credința să domnească și vestiți: „Nu mă voi teme de ceea ce poate face omul. Dușmanii mei nu au nicio putere, pentru că Dumnezeu este cu mine. Am să intru în tot ce El a pregătit pentru mine! ”

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.