Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Un loc de odihna

„De aceea, fraţi sfinţi, care aveţi parte de chemarea cerească, aţintiţi-vă privirile la Apostolul şi Marele Preot al mărturisirii noastre, adică Isus, care a fost credincios Celui ce L-a rânduit, cum şi Moise a fost "credincios în toată casa lui Dumnezeu.” (Evrei 3: 1-2).

Cartea Evrei oferă un cuvânt puternic, vital pentru toți cei care sunt „părtași ai chemării cerești.“ Aceasta înseamnă că ai auzit atunci când cerul te-a chemat. Chiar și acum cerul strigă la un popor care este liber de materialismul și nechibzuința acestei lumi - creștini care se trezesc în fiecare dimineață și Îl aud pe Isus care îi cheamă. Ei privesc tot ceea ce îi înconjoară și strigă din interior: „Isuse, inima mea nu este aici, viitorul meu nu este aici! Nimic din lumea aceasta nu mă satisface. Tu singurul, Isuse, Tu ești viața mea!”

„ [Isus] a fost credincios Celui care L-a numit.” (Evrei 3:2) Credincioșia înseamnă simplu a crede că Dumnezeu își va păstra Cuvântul Său. În acest sens, trebuie „să păstrăm până la sfârșit încrederea nezguduită de la început” (Evrei 3:14).

Între timp, când încercările cresc și lupta devine mai intensă, te vei simți obosit. Zilnic ai un dușman care este afară, gata să te distrugă; el este mincinos și seducător. Isus a spus: „diavolul… de la început a fost ucigaş; şi nu stă în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună, vorbeşte din ale lui, căci este mincinos şi tatăl minciunii” (Ioan 8: 44).

Satana nu-și pierde timpul mințindu-i pe cei păcătoși; ei sunt deja deținuți prin înșelăciunea sa. Nu, ci el îi minte pe credincioșii ale căror inimi sunt încredințate Domnului. De fapt, Satana folosește minciunile sale cele mai subtile și convingătoare împotriva celor care sunt hotărâți să intre în odihna oferită de Dumnezeu.

„Rămâne, dar, o odihnă ca cea de Sabat pentru poporul lui Dumnezeu. Să ne grăbim, dar, să intrăm în odihna aceasta, pentru ca nimeni să nu cadă în aceeași pildă de neascultare“ (Evrei 4: 9, 11). „Odihna în Dumnezeu“  înseamnă a intra într-un loc de încredere totală în Cuvântul Său. Este un loc al credinței, o încredere continuă că Dumnezeu este cu noi, că El nu poate da greș și că ne va conduce până la sfârșit.

Petreceți timp cu Tatăl vostru astăzi și lăsați Duhul Sfânt să vă conducă inima și să vă întărească! Aflați odihnă pentru sufletul vostru obosit, printr-o predare totală lui Dumnezeu!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.