Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Reimprospatat de Duhul lui Dumnezeu

Cei care păstrează neîncetat credința așteaptă o manifestare glorioasă a puterii de înviere a lui Hristos. Numai împreună cu Domnul veți cunoaște lucrările ascunse, iar El vă va uimi, vă va încânta și vă va arăta slava Lui!

Măreția actuală a lui Hristos poate fi rezumată printr-un verset puternic: „În El era viața” (Ioan 1:4). El a fost - și este și acum - sursa de viață. Isus a fost înnoit în mod constant, pe măsură ce S‑a adăpat dintr-un rezervor secret, care nu a fost niciodată epuizat. El nu a obosit vreodată din cauza mulțimilor care-L presau, iar răbdarea Lui niciodată nu a fost slăbită.

Când Isus i-a chemat pe ucenicii Săi să stea deoparte pentru a se odihni, s-au îndreptat într-un loc liniștit, traversând lacul. De asemenea, și atunci mulțimile Îl așteptau. Dar niciodată nu a spus: „O, nu! Iar aceeași situație: cu plângerile lor necugetate și întrebările lor stupide! Oare se vor sfârși vreodată?” În schimb, El a văzut mulțimile și a fost mișcat de compasiune. El a fost reînviorat de Duhul și a trecut la lucru. Și, deși a avut zile de trudă și nopți de rugăciuni, El a acordat atenție chiar și copilașilor.

Când a fost epuizat, Isus s-a oprit să Se odihnească la o fântână, dar o femeie pierdută avea nevoie de ajutor și încă o dată a fost reînviorat. Ucenicii Lui L-au întâlnit pe Învățătorul lor atât de relaxat și de odihnit! „El le-a spus: „Eu am de mâncat o mâncare pe care voi n-o cunoaşteţi” (Ioan 4:32). Acesta este secretul energiei dintr-o viață de înviere!

Credincioșilor de astăzi li s-a promis aceeași viață de înviorare ca a lui Hristos: „Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare, din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi” (Romani 8:11).

Este clar în Scriptură că Duhul Sfânt locuiește în noi pentru a aduce putere supranaturală în viața noastră. Dumnezeu Și-a oferit însăși energia Sa ca să vină la trupurile noastre muritoare și să ne ofere putere în trup: „Dumnezeu v-a adus la viaţă împreună cu El, după ce ne-a iertat toate greşelile.” (Coloseni 2:13)

Slavă Domnului pentru măreția Domnului nostru Isus Hristos! Apropiați-vă de El prin credință și umblați în puterea învierii!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.