Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Asculta de avertizare

„Căci de la cel mai mic până la cel mai mare, toţi sunt lacomi de câştig; de la proroc până la preot, toţi înşală. Sunt daţi de ruşine, căci săvârşesc urâciuni; şi totuşi nu roşesc şi nu ştiu de ruşine. De aceea vor cădea împreună cu cei ce cad, vor fi răsturnaţi, când îi voi pedepsi, zice Domnul.” (Ieremia 6:13,15)

Profetul Ieremia a văzut o stare groaznică venind asupra poporului lui Dumnezeu. Își ascundeau păcatele în spatele unei fațade de pace și siguranță superficiale. Lăcomia le copleșea inima, iar viețile lor în întregime deveniseră superficiale - lacrimi superficiale, pocăință superficială, chiar vindecare superficială. Cel mai rău, își pierduseră sentimentul de durere pentru păcat - în societate, în biserică, în propriile vieți. Păcatul devenise „unul printre multe alte lucruri”.

În Ieremia 5:1-3, profetul ne oferă o imagine a degradării morale care a avut loc în Israel și în casa lui Iuda. Poporul lui Dumnezeu cunoștea mesajul de a înfăptui adevărul și totuși s-a abătut de la el și s-a revoltat. Teama de Dumnezeu a fost în scădere, iar în cazul în care vreodată s-au desfătat în Cuvântul lui Dumnezeu, acum au întors spatele avertismentor profeților - străjerilor.

Dumnezeu pune străjeri în Biserica Lui astăzi, voci unse, așezate de Domnul pentru a fi responsabile de sufletul tău. În calitate de credincios, este responsabilitatea ta de a asculta Cuvântul lui Dumnezeu, pentru a fi schimbat după adevărata imagine a lui Hristos. Aceasta înseamnă a umbla în conformitate cu adevărul, fără a face compromisuri.

Când Dumnezeu face ceva autentic în poporul Său, Satana întotdeauna se opune. Când Neemia a început să rezidească zidurile Ierusalimului, a existat o mare opoziție. „Dar [vrășmașii] s-au supărat foarte tare când au auzit că dregerea zidurilor înainta ... S-au unit toţi împreună ca să vină împotriva Ierusalimului şi să-i facă stricăciuni” ( Neemia 4: 7-8). De asemenea, atunci când cineva se întoarce la Dumnezeu și are o veritabilă înnoire în viața sa, Satana va lupta cu toată puterea pentru a-i împiedica progresul. Pune-ți inima să asculte străjerii și lasă-L pe Duhul Sfânt să-ți schimbe inima adânc, pentru ca în această oră târzie să umbli pe deplin fără vină înaintea Domnului!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.