Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Devotional - Umbland prin Duhul

Apostolul Pavel a spus: „Umblaţi cârmuiţi de Duhul şi nu împliniţi poftele firii pământeşti” (Galateni 5:16). El a mai spus: „Dacă trăim prin Duhul, să şi umblăm prin Duhul” (5:25).

Umblarea în Duhul este pur și simplu permiterea Duhului Sfânt să facă în noi ceea ce Dumnezeu L-a trimis să facă. Isus a spus despre Tatăl: „Şi Eu voi ruga pe Tatăl, şi El vă va da un alt Mângâietor, care să rămână cu voi în veac; şi anume Duhul adevărului, pe care lumea nu-L poate primi, pentru că nu-L vede şi nu-L cunoaşte; dar voi Îl cunoaşteţi, căci rămâne cu voi şi va fi în voi.” (Ioan 14: 16-17)

Romani 8:26 descrie una dintre cele mai puternice lucrări ale Duhului Sfânt din inima credinciosului: „Şi tot astfel şi Duhul ne ajută în slăbiciunea noastră: căci nu ştim cum trebuie să ne rugăm. Dar însuşi Duhul mijloceşte pentru noi cu suspine negrăite. Cuvântul ebraic pentru „suspine” înseamnă un dor, o tânjire după mai mult din Hristos. Această dorință ne îndeamnă să spunem: „Isus, Tu ești singura fericire în această lume! Mergi cu mine și preia controlul!”

Duhul Sfânt a fost trimis la noi ca un dar de la Dumnezeu pentru a ne pecetlui, a ne sfinți, a ne împuternici, a ne pregătiți și a ne aduce acasă ca o mireasă pentru Hristos. El este Călăuza noastră, Mângâietorul nostru, puterea noastră în vreme de nevoie și folosește fiecare act de izbăvire, fiecare atingere, fiecare manifestare a Lui în noi, pentru a ne pregăti ca mireasă.

Duhul Sfânt nu vine ca să ne distreze sau să ofere semne și minuni doar pentru a ne emoționa sau pentru a ne face să ne simțim bine. Nu, ci El vrea să ne separe de această lume, să ne convingă de tot ceea ce ne-ar putea murdări și să ne îndepărteze ochii de la orice altceva, în afară de Isus. El vrea să creeze în noi dorința venirii apropiate a lui Isus și să ne împodobească cu podoabele unei dorințe pasionale de a fi alături de El, ca mireasă a Lui.

Dacă Îl iubești cu adevărat pe Isus, El nu-ți va ieși niciodată din minte. Ești mai prețios pentru El decât ți-ai putea imagina vreodată!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.