Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - O chemare clara

"M-am făcut robul tuturor, ca să câştig pe cei mai mulţi." (1 Corinteni 9:19) În acest verset vedem că Pavel începe să înțeleagă care este misiunea sa în viaţă – aceea de a câştiga suflete pentru Isus Hristos! În versetul 16 el spune: „şi vai de mine, dacă nu vestesc Evanghelia!”

Ce transformare a avut loc în viața lui Pavel! În Fapte 9 îl vedem pe drumul spre Damasc, alergând cu toată puterea pentru a persecuta cât mai mulți creștini posibil. Ce trecut oribil a avut. Știm că a laut parte la martirajul lui Ștefan (vezi Fapte 7:55-60) și mulți istorici cred că a fost implicat și în omorârea mai multor credincioși. Dar când Isus i s-a înfățișat în mod miraculos, a fost străpuns de teamă și a căzut la pământ. Astfel a început căutarea lui după Dumnezeu și după slujirea profundă.

Pavel spune în versetul 16 că acest „vai”, această chemare de a propovădui Evanghelia, a fost obligatoriu pusă în sarcina lui. A fost necesar ca Isus să lucreze în viața sa exact în modul în care a făcut-o, pentru a scoate la lumină ceea ce a produs în inima lui Pavel.

Fără să știe, Pavel îl căutase pe Dumnezeu fără să-L fi căutat şi pe Mântuitorul. Avea o chemare în viața sa, dar nu știa care era calea pe care trebuia să o urmeze pentru a o împlini. Şi tu ai aceeaşi chemare ca şi a lui. Isus a venit după tine, te-a căutat, te-a găsit acolo unde te aflai și te salvat. El vine întotdeauna la cei ale căror inimi Îl caută.

Când Isus i s-a arătat lui Pavel, el s-a născut din nou și câteva zile mai târziu a fost umplut de Duhul Sfânt. Dar s-a întâmplat mult mai mult - el a primit o chemare clară pentru viaţa sa. El știa că trebuie să vestească Evanghelia și să câștige suflete pentru Domnul.

Isus a venit să te salveze, dar El a venit și să te cheme! Ești un instrument ales pentru a-I face numele cunoscut celor nemântuiți.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.