Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Speranta pentru inima ratacitoare

Ești ispitit și observi că rezistența ta este tot mai slabă. Cuvântul lui Dumnezeu pare că nu te poate inspira, iar viața ta de rugăciune este slabă și anemică. Chiar și pasiunea ta pentru Hristos este în mod ciudat diminuată. Ce se întâmplă? S-ar putea să fi căzut în starea spirituală căldicică – însă nu dispera. Există speranță pentru tine! Mântuitorul lucrează în dreptul tău, pentru a te smulge din somnul sufletului și a aprinde un foc proaspăt în duhul tău.

Cât de bine este să știți că Isus ne-a pus la dispoziție curățirea inimii nu numai pentru cei aflați în clocot, ci și pentru cei căldicei și reci. El este dispus să spele păcatul oricăruia dintre noi. Nu suntem numai iertați, ci Isus ne-a dăruit neprihănirea. Este important pentru fiecare creștin să-și cerceteze inima privind starea de căldicel, fiind asigurați că Duhul Lui cel Sfânt în noi ne dă putere asupra păcatului.

Unele dintre caracteristicile unui creștin căldicel sunt lipsa de rugăciune; lipsa de interes pentru Cuvântul lui Dumnezeu; nesupunere; puțină atenție pentru cei pierduți; neglijența privind adunarea publică împreună cu Biserica.

Isus se adresează Bisericii aflată în starea de căldicel în Apocalipsa 3:15-16: „Ştiu faptele tale: că nu eşti nici rece, nici în clocot. O, dacă ai fi rece sau în clocot! Dar, fiindcă eşti căldicel, nici rece, nici în clocot, am să te vărs din gura Mea“. Hristos vorbește în mod specific Bisericii din Laodiceea care se complăcea în starea aceasta în credință. Însă aceasta este, de asemenea, un avertisment clar pentru fiecare generație a bisericii.

Chiar dacă Isus poartă o aversiune față de starea de căldicel, totuși El oferă har oricui va răspunde la avertizare. „Iată Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine. Celui ce va birui îi voi da să şadă cu Mine pe scaunul Meu de domnie, după cum şi Eu am biruit şi am şezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui de domnie” (3:20-21).

Isus dorește afecțiunea ta deplină! Nu lua oferta lui Dumnezeu drept sigură fără să îți cercetezi inima! Inima ta este prețioasă pentru Domnul, iar El a făcut promisiunea de a te aduce înapoi, dacă ai rătăcit.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.