Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Ridica-te si lupta

Cât de mulți creștini se numesc războinici, dar nu au fost niciodată testați sau instruiți? Auzim despre mulți luptători în rugăciune în această națiune. Dar tristul adevăr este că marea majoritate a acestora nu au fost niciodată instruiți - nu sunt pregătiți să lupte. Mulți creștini autentici refuză să lupte împotriva diavolului sau meargă la luptă împotriva împărăției sale.

Când Dumnezeu găsește un credincios cu o foame și o dorință după binecuvântare, El îl pune în ring pentru a învăța să lupte. Domnul are nevoie de războinici bine pregătiți, care să biruie toate puterile iadului în acest ultim ceas de luptă.

În prezent, Dumnezeu face o lucrare rapidă în rămășița Lui - se numește antrenament pentru vreme de criză. Sfinții testați în acest antrenament devin căpitanii armatei ultimelor zile. Dumnezeu pune Duhul Sfânt să lupte în ei și El naște războinici care sunt testați și încercați, pentru că s-au luptat cu Dumnezeu, așa cum a făcut Iacov (vezi Geneza 32:24-32).

Acest tip de pregătire solicită atât disciplina fizică, cât și cea spirituală. Iacov s-a aruncat cu întregul corp în luptă, cu toată abilitatea lui umană. În el s-a ridicat un spirit de luptă și Scriptura spune: „S-a luptat cu îngerul şi a fost biruitor, a plâns şi s-a rugat de el. Iacov l-a întâlnit la Betel, şi acolo ne-a vorbit Dumnezeu.” (Osea 12:4). Acest verset are o semnificație mare pentru toți cei care doresc să învingă în rugăciune. Se spune că Iacov a insistat și a câștigat bătălia. Dacă vreți să biruiți în aceste ultime zile, va trebui să vă puneți toată puterea în aceasta.

„Fiţi treji şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită. Împotriviţi-vă lui tari în credinţă, ştiind că şi fraţii voştri în lume trec prin aceleaşi suferinţe ca voi.” (1 Petru 5:8-9)

Mulți creștini se așteaptă ca Dumnezeu să le salveze cumva familia, să împace relațiile, să facă minuni, toate fără niciun cost pentru ei. Vor doar să se odihnească în balansoarul lor și să se „încreadă în Dumnezeu pentru toate”. Însă biruința în rugăciune - „a birui înaintea lui Dumnezeu”, a primi răspunsuri și a vedea rezultate – te va costa.

Fiindcă te iubește, Dumnezeu vrea ca tu să te sprijini pe El. Vrea să Îi ceri toate binecuvântările Sale. Scoală-te în credință și apucă promisiunea Lui! Ridică-te și luptă! Ai la dispoziție puterea Lui pentru a o folosi.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.