Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Lucrarea nevazuta din inima

Se pare că există ceva contrafăcut pentru aproape orice în zilele noastre. Se întâmpla că, pe măsură ce mergeaţi pe străzile din New York City, puteaţi întâlni vânzătorii de stradă cu ceasuri Rolex „autentice”, genţi de designer, bijuterii și alte produse. Arătau minunat, dar erau imitații ieftine ale lucrurilor reale.

Un lucru care nu poate fi contrafăcut este spiritualitatea adevărată. Din când în când, anumiți creștini sunt convinși: „Pentru a-L onora cu adevărat pe Dumnezeu, trebuie să ne întoarcem înapoi în timp și să adoptăm obiceiurile și convingerile bisericii primare”. Astfel, ei instituie toate programele cunoscute ale bisericii apostolice din ziua ucenicilor. Ei numesc bătrâni, diaconi și episcopi și apoi pun în „ordine divină” rânduielile botezului și Cinei Domnului, exact așa cum a făcut biserica primară - dar este doar o copie, o religie moartă, fără Duhul Sfânt.

O mare parte din religia modernă crede că dacă vor transmite oamenilor cunoștințele Scripturii și principiilor biblice, aceştia vor deveni spirituali. Oamenii frecventează școala biblică sau seminarul, unde învață Scriptura și sunt învățați cum să predice, să boteze și să fie lucrători. Ei ajung teologi, pastori și misionari, dar adevărul că nicio persoană și nicio instituție nu are puterea de a produce spiritualitate în cineva rămâne acolo. Numai Duhul Sfânt face lucrul acesta.

Lucrarea spirituală produsă de Duhul Sfânt este o lucrare profundă, nevăzută a inimii. Pavel spune: „Pentru că noi nu ne uităm la lucrurile care se văd, ci la cele ce nu se văd” (2 Corinteni 4:18). În contextul acestui pasaj, Pavel vorbește despre suferințe, spunând în esență: „Doar Duhul Sfânt cunoaște toate lucrurile cu care ne confruntăm. Și aici se manifestă adevărata spiritualitate - în mijlocul suferinței.”

Nu toți cei care suferă devin spirituali; mulți ajung să fie amari și duri, supărați pe Dumnezeu și pe lume. Dar cei care se supun conducerii Duhului lui Dumnezeu, cei care se confruntă cu suferințe, cu încredere că Domnul produce ceva bun din ele, se ridică din luptele lor cu o credință puternică.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.