Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devoțional - Adevărata înviorare

În Faptele Apostolilor 3:19 Petru vorbește despre „vremuri de înviorare” care vor veni în urma faptului că petrecem timp în prezența Domnului. Sunt convins că acum chiar, în mijlocul acestor vremuri de tulburare globală, Biserica experimentează un asemenea timp de înviorare. Este un fenomen prin care Isus Își manifestă prezența în întreaga lume.

Da, există multă moarte spirituală și uscăciune în multe biserici. Mulțimi de credincioși și-au compromis umblarea cu Isus, în vreme ce alții au luat-o razna după plăcerile lumești.

Dar ceva glorios are loc în întreaga lume, chiar și în națiunile islamice. Există dovezi de netăgăduit că Duhul Sfânt planează peste națiuni, iar puterea extraordinară a lui Isus se manifestă cu forță. Se întâmplă în Rusia, China, America de Sud, Africa, Asia și aproape în fiecare națiune de pe pământ. Dumnezeu stârnește oameni în Mongolia, și în statele din fosta Uniune Sovietică. În India, Duhul lui Dumnezeu este puternic la lucru.

Aud despre astfel de vremuri de înviorare ce ating orașe mari și mici în Statele Unite. Pastori devin tot mai disperați după o adevărată manifestare a prezenței lui Dumnezeu în bisericile lor.

 Această înviorare a prezenței lui Hristos este rezultatul preamăririi Lui și numai a Lui — nu semne și minuni, nu daruri spirituale, nu „trezire” care se stinge imediat. Aceasta este o descoperire pentru zilele din urmă a gloriei și puterii lui Hristos. Mulți îmi scriu și îmi spun că se duc la biserică tânjind să experimenteze adevărata prezență a lui Isus. Ei doresc să-l asculte pe un pastor care s-a închis în cămăruță cu Domnul. Ei nu mai vor distracție, spectacol, metode goale. Acum ei strigă, „Dă-mi pe Hristos. Dă-mi prezența măreață, vindecătoare, înduioșătoare a lui Isus.”

Acesta să fie strigătul din inimă al întregului popor al lui Dumnezeu în aceste zile din urmă. 

David Wilkerson © 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.